przekazanie dokumentów do innego organu - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 01 gru 2014, 14:30

Za m-c listopad 2014 osoba otrzymała zas. rodz. zgodnie z decyzją. Od grudnia 2014 rezygnuje ze św. rodz., z powodu zmiany miejsca zamieszkania. Na podstawie postanowienia przekazujemy dokumenty do innego organy wg właściwości. Czy ma ktoś wzór takiego postanowienia?
jolka 2

Napisano: 01 gru 2014, 21:46

też jestem zainteresowana..
ja...

Napisano: 02 gru 2014, 8:45

A na jakiej podstawie chcecie przekazać dokumenty?
elo

Napisano: 02 gru 2014, 8:52

ja nie przekazuję .. uchylam decyzję i tęże decyzję wysyłam stronie na nowy adres :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 03 gru 2014, 15:37

Chcemy przekazac dokumenty do innego organu, bo kobieta ma problem rodzinny. Planuje wystapić o rozwód, więc jeżeli bedzie składać nowe dokumenty, nie otrzyma niezbędnych zaśw. i ośw. od męża. A trzeba kobiecie pomóc, bo nie ma środków do życia.
jolka2

Napisano: 03 gru 2014, 15:45

ja biorę oświadczenie o zmianie miejsca zamieszkania i prośbę o przekazanie dokumentów - frontem do klienta ;)
dokumenty przesyłam pismem tego typu:
Urząd....... na podstawie art. 65 oraz art. 19 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. - Kodeks postępowania administracyjnego (tekst jednolity: Dz. U. z 2013 r. poz. 267 z późn. zm.) w związku z art. 23 ust. 2 oraz art. 50 ust. 2 i ust. 3 ustawy z dnia 28 listopada 2003 r. o świadczeniach rodzinnych (tekst jednolity: Dz. U. z 2013 r. poz. 1456 z późn. zm.), przekazuje zgodnie z właściwością dokumentację:
Pani
zam.

Ponadto, tutejszy Urząd informuje, iż ostatnie świadczenia wypłacono za miesiąc.....
anilak

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x