przekroczony limit, kwota dodatku zostanie ograniczona
przekroczony limit, kwota dodatku zostanie ograniczona
Witam, robię DE po raz pierwszy, wprowadzam wniosek o DE i pojawił mi się komunikat o przekroczeniu dopuszczalnego limitu. może ktoś objaśnić o co chodzi? i proszę się nie śmiać. W ustawie o prawie energetycznym są jakieś limity, ale nie bardzo wiem jak mogę to ugryźć
Re: przekroczony limit, kwota dodatku zostanie ograniczona
hmm a na jakim pracujesz programie?
Te limity nas nie interesują....
hmm a na jakim pracujesz programie?
Witam
Pracuję na programie CHEOPS i również u jednego z wnioskodawców wyskoczył mi limit . Zmniejszyła się liczba osób w gospodarstwie , zaznaczę jeszcze , że to już kolejny wniosek tego wnioskodawcy o dodatek energetyczny . W listopadzie program wyliczył mi kwotę 3,86 zł w miesiącu grudniu nie naliczył wcale , natomiast od stycznia 2015r. naliczył 15,77 zł . Miał ktoś podobna sytuację ...
Pozdrawiam
Pracuję na programie CHEOPS i również u jednego z wnioskodawców wyskoczył mi limit . Zmniejszyła się liczba osób w gospodarstwie , zaznaczę jeszcze , że to już kolejny wniosek tego wnioskodawcy o dodatek energetyczny . W listopadzie program wyliczył mi kwotę 3,86 zł w miesiącu grudniu nie naliczył wcale , natomiast od stycznia 2015r. naliczył 15,77 zł . Miał ktoś podobna sytuację ...
Pozdrawiam
ale jak to program wyliczył? przecież mamy stałe kwoty de z którymi my nic nie robimy..... Obwieszczenie Ministra Gospodarki wskazuje nam te kwoty i tyle dla nas
Czyli rozumiem , nie ma żadnych ograniczeń jeśli spełnione są warunki do otrzymania DE to przyznajemy kwotę w zależności od ilości osób?
Oprócz przekroczony limit, kwota dodatku zostanie ograniczona - Dodatek energetyczny przeczytaj również:
GORZATKA I INNI???
kontrola
opłata skarbowa
Wygaszenie DE
DE początek
ankieta
kiedy decyzja z DE
pieczątka
Parametr w Sygnity
Zmina decyzji
od kiedy przyznać d.e.?
Wypłata DE