przeliczenie dochodów - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego

Napisano: 23 maja 2022, 12:37

czy ktoś może pomóc i napisać jak wygląda to po kolei :

nie bylo nikogo na stypendium od pocztaku roku teraz przeliczam dochody zw ze zmiana kryterium

1. czy wysylam do kazdej osoby zawiadomienie o wsczęciu postępowania w związku z przeliczeniem tego dochodu ( WAŻNE DECYZJE WYDAJE SIE U NAS 1 NA DWA OKRESY )
2. skoro zmiana kryterium byla od stycznia licze dochod dla rodizny za styczen tylko i jak sie miescili to nic dalej nie sprawdzam
czy licze dochod za kazdy meisiac od stycznia do maja czyli do dzis weryfikujac czy styepdnium sie nalezlo w kazdym miesiacu ????
duzo osob przeliczało dochod w lutym wiec teraz pewnie tylko biora oswiadczenia ze sytuacja nie ulega zmianie a co w takim przypadku jak moj ktory wkoncu miesiac przeliczam ?
Georgina
Stażysta
Od: 03 gru 2018, 19:21
Zajmuję się: Św

Napisano: 24 maja 2022, 13:42

myślałam , że forum jest po to aby sobie pomagać czy 70 osób czytających post też nie zna się na stypendium?????
każdy chyba kiedyś zaczynał pracę i nie był alfą i omegĄ
Georgina
Stażysta
Od: 03 gru 2018, 19:21
Zajmuję się: Św

Napisano: 27 maja 2022, 10:02

Georgina pisze:myślałam , że forum jest po to aby sobie pomagać czy 70 osób czytających post też nie zna się na stypendium?????
każdy chyba kiedyś zaczynał pracę i nie był alfą i omegĄ
No właśnie to forum jest takie dziwne. Też jestem nową osobą. Ale ludzie nie lubią pomagać.
motylekat
Praktykant
Od: 01 kwie 2022, 10:07
Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA/ST/DO

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x