Przyjmę pod opiekę babcię . - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 6    [ Posty: 59 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 31 mar 2014, 22:52

Przyjmę pod swój dach , otoczę serdecznością i opieką babcię , dołożę starań aby poczuła się jak w rodzinie .Mieszka z nami własna babcia która jest zapaloną miłośniczką ,,Radia Maryja \"\'tak też liczymy ,że przyszywana babcia podzieli entuzjazm naszej .Mieszkamy na skraju miasta we własnym dużym domu z ogrodem . Wszelkie warunki do uzgodnienia .Chętne osoby proszę o tel.668912654 . Ostrowiec Św.
+ dodaj odpowiedź
~Joanna

Napisano: 31 mar 2014, 23:30

1. Ewentualna \"kandydatka\" musi podzielać owe zainteresowania medium Radia Maryja i boskiego Rydzyka ? Czy może być bardziej skomplikowana w guście?
~emilka

Napisano: 31 mar 2014, 23:42

emilka, odłamkowym ładuj!!! Tylko się nie przewróć!!!
~ups

Napisano: 31 mar 2014, 23:54

Fast food Babilon.. jednowymiarowy świat ? ....ja tego nie lubię.

ps. Dorota Masłowska - MISTER D - Społeczeństwo jest niemiłe;) polecam bardzo;);)
~emilka

Napisano: 31 mar 2014, 23:57

preferowane przez emilkę medium to \"komsomołskaja prawda\"
~ups

Napisano: 01 kwie 2014, 0:11

Ile może być podłości w człowieku, żadne wykształcenie nie pomoże, jeżeli człowiek sam w tym tkwi.
~?

Napisano: 01 kwie 2014, 10:38

Emilka - czy ty naprawdę tak nie znosisz ludzi? jak z nimi pracujesz? Zmień zawód, przestań się męczyć
~mariolka

Napisano: 01 kwie 2014, 11:47

...dla Emilki nie ma ludzi - jest publiczność :)
~anka

Napisano: 01 kwie 2014, 11:53

dziewczyny żartowałam niewinnie z Radia Maryja . Nadinterpretacja ..z waszej strony;);)
Ja bardzo lubię ludzi- a kontakt z nimi każdego dnia jest dla mnie wszystkim po prostu. I nie ma innej opcji.
O już jadę z nowym pomysłem ..do szkół. Będziemy coś działać.
No i was także lubię.;);) trochę obrażalskie jesteście - ale spoko.
~emilka

Napisano: 01 kwie 2014, 13:42

a teraz dla odmiany napisz emilka coś mądrego
twoje żarty są tak kiepskie i glupie że nie wiem czy się śmiać czy płakać...
~Buuu

Strona 1 z 6    [ Posty: 59 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x