Witam
Czy ktoś miał może przypadek z przywróceniem terminu w Module II. Chłopak chce złożyć teraz wniosek, ponieważ rekrutacja na studia podyplomowe odbyła się ostatniego października i tak chce umotywować. Co wy na to.
Nie mamy nic w regulaminie nt. przywracania terminu. Była mowa w wytycznych PFRON o przywracaniu terminu o ile dobrze pamiętam, ale ze względu na przyczyny niezależne od wnioskodawcy : losowe, zdrowotne. Proszę wypowiedzcie się.
Przywrócenie terminu AS Moduł II
Re: Przywrócenie terminu AS Moduł II
Miałam zarówno w ubieglym roku jak i w tym przypadek z przywracaniem terminu. to Ty decydujesz czy powód jaki przedstawia ci student jest odpowiedni. ważne żeby to było coś niezależnego od niego, jak np ta rekrutacja (chociaz pomimo wszystko mógł złożyc wniosek w terminie i donieść zaświadczebie). Ja termin przywracałam 3 razy w tamtym roku i zamierzam przyrówcić w tym semestrze jednej osobie
A skąd będziecie mieli środki na dofinansowanie jeśli zapotrzebowanie już poszło?
U mnie środki mi zostają. więc mam z czego przyznać
dostałam konkretną kwotę której nie wykorzystałam w całości, po prostu tyle wniosków nie mialam. a jak wiadomo termin na złożenie wniosku możemy przywracać tylko w ramach posiadanych środków. mam środki więc przywracam
Oprócz Przywrócenie terminu AS Moduł II - Stare tematy przeczytaj również:
II transza AS
Opinia o predyspozycji i motywacji rodziny zastępczej
Kn po studiach
Umowa z WTZ
Diagnoza psychofizyczna
kontynuowanie nauki, ponowne przyznanie pomocy
usamodzielnienie z art. 88 uops czy 140 uowrispz???
Upoważnienie a art. 194
Decyzje administracyjne
Budżet PFRON 2015
Opinia koordynatora dla poradni psychologiczno-pedagogicznej
umowa przekształcenia z zaw. niesp. wiel. RZw zawodową RZ z
co zrobic gdy rodzic nie płaci alimentów
rodzice biologiczni-zgłaszanie do BIG
decyzje w Śds
diagnoza psychofizyczna dziecka