też mam taki zamiar zrobićaniaaa pisze:pokazałam sprawozdanie księgowej... w częsci kosztów realizacji programu faktycznie poniesionych wpisała mi te same kwoty co wyliczyły sie automatycznie. wydaje mi się ze tak będzie dobrze....
a jak to jest u Was robione?
no ale jak mogła księgować pieniadze jak pieniedzy nie było wiec brała z własnych a nie z budżetuKasia12 pisze:Dla mnie też jest to nieczytelne. Ja bym wpisała taka samą kwotę jak za realizaje programu czyli 8,93 zł x liczna rodzin dla których zamówiono karty w 2014 roku. Jeśli chodzi o rzeczywisty koszt to trzeba porozmawiać z księgową, czy te pieniądze zaksięgowała np. na poczet waszego dodatku lub na coś innego.
dziwne, jak było pierwsze sprawozdanie i jak wpisałam ile rodzin złożyło wnioski ile odebrało to zadzwoniła baba z UW i powiedziała ze źle bo nie ważne, że karty są jeszcze w produkcji, że są nie odebrane przez ludzi wszystko mam wykazywać jako wydane i odebrane i tak robię jak mi kazałaIGCIA pisze:w kolumnie 1 piszecie ilość kart zamówionych ? nie ważne czy odebrane czy nie? Bo we wcześnieszych sprawozdaniach uwzględniałam tylko wyłącznie te które zostały zamówione i odebrane przez osobę. Napiszcie prosze jak wy to robicie