Pytanie odnośnie dodatku motywacyjnego - Świadczenia rodzinne

Strona 12 z 12    [ Posty: 111 ]

Napisano: 18 lip 2025, 13:19

Szarak pisze:
18 lip 2025, 10:57
@ew@1

To piszesz po federacjach, po forum, chcesz by się tym zajęła telewizja ale sama zawalczyć nie chcesz i wniosku do pracodawcy o wypłacenie dodatku motywacyjnego ? Aby wskazał podstawę prawną braku jego wypłaty a w przypadku braku odpowiedzi iść do PIPu ? Liczy się zakres czynności a nie z jakich pieniędzy jesteś finansowana. U mnie od razu wiedzieli, że jak nie dostanę to będzie wojna a też jestem finansowany z ZR. Ja bym tam nie miał ani krzty zawahania.
właśnie taką odpowiedz dostałam, że w całości moje wynagrodzenie finansowane jest z rozdziału na świadczenia rodzinne. To księgowa robi zapotrzebowanie na ten dodatek i tam wykazuje tylko te osoby które finansuje z pomocy (tak podobno jest skonstruowane zapotrzebowanie?)

dlatego jestem bardzo rozgoryczona całą tą sytuacją ...
pracuje w OPS od początku świadczeń rodzinnych od 2004, mała gmina, z własnych środków dostałam "ochłapem" 300zł brutto na zamydlenie oczu bo na więcej nie ma pieniędzy. Musiałabym "honorowo" odejść z pracy ale tak naprawdę to lubię to co robię tylko ten nieszczęsny podział finansowy.
ew@1
Referent
Od: 09 mar 2017, 9:50
Zajmuję się: ŚW,FA, 500+

Strona 12 z 12    [ Posty: 111 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x