Pozwól, że Cię jeszcze pomęczęMilosz90 pisze: ↑06 kwie 2020, 11:07Nie wiem właśnie według jakiego klucza ustalana jest kolejność w tej bazie, ale szczerze? Mam to w głębokim poważaniu, tyle problemów z tym SOWem wychodzi, że nie mam zamiaru teraz się tym zajmować. Chcą żeby wygenerować raport, to wygenerowałem. Nic więcej z tym nie robię![]()
Nie ma problemu, o ile będę potrafił to zawsze pomogęPCPR-Trz pisze: ↑06 kwie 2020, 11:37Pozwól, że Cię jeszcze pomęczęMilosz90 pisze: ↑06 kwie 2020, 11:07Nie wiem właśnie według jakiego klucza ustalana jest kolejność w tej bazie, ale szczerze? Mam to w głębokim poważaniu, tyle problemów z tym SOWem wychodzi, że nie mam zamiaru teraz się tym zajmować. Chcą żeby wygenerować raport, to wygenerowałem. Nic więcej z tym nie robię![]()
Ja też odpuszczam pewne szczegóły.
![]()
Jestem dzisiaj na zdalnej i nie mam dostępu do swoich magicznych notatek, dlatego dziwne pytania zadaję, otóż:
1. Jak już wygenerowałam te trzy raporty, to jeszcze mailem do swojego oddziału mam wysłać?
2. Te raporty są zamiast tych załączników do umowy, które kiedyś wysyłaliśmy do 15?
3. Do 7.04. wysyłam TYLKO oświadczenie o wpisaniu wniosków do SOW?
Rozumiem, że wniosek był wprowadzany przez pracownika? Jeśli tak, to podczas wprowadzania wniosku jest możliwość wybrania daty złożenia wniosku. Pomimo tego widnieje on z datą 3 kwietnia? Jeśli podczas wprowadzania go do systemu data nie została zmieniona to chyba nie da się już poprawić tej daty. Ale mogę być w błędzie.
Tak wniosek złożony przez pracownika...hmmm a jakby tak złożyć nowy wniosek z dobra datą a tamten odrzucić formalnie? Jak myślicie?Milosz90 pisze: ↑06 kwie 2020, 12:28Rozumiem, że wniosek był wprowadzany przez pracownika? Jeśli tak, to podczas wprowadzania wniosku jest możliwość wybrania daty złożenia wniosku. Pomimo tego widnieje on z datą 3 kwietnia? Jeśli podczas wprowadzania go do systemu data nie została zmieniona to chyba nie da się już poprawić tej daty. Ale mogę być w błędzie.