Rosja szykuje się do wojny z Polską? - HYdE PaRK

Strona 2 z 5    [ Posty: 46 ]

Napisano: 30 wrz 2010, 13:12

ja dobrze odczytałam to z czego ty się śmiejesz i adekwatnie do moich uczuć odpisałam ci na temat.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 30 wrz 2010, 13:13

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 30 wrz 2010, 13:21

Pan Kalisz ma rację!!!!
~ada

Napisano: 30 wrz 2010, 15:33

nie do konca sie z tym zgodzę, że pan Kalisz ma rację, bo \"tego typu listy\" zwracają również uwagę na to, ze bardzo duza część spoleczeństwa nie ma zaufania do rządu i patrzy jemu na rece bo widzi, że nie do konca może na nim polegać. To nie jest rząd komunistyczny. To lud wybrał ten rząd, a lud to 100% obywateli. Uważam, ze jeżeli w kilkudziesięciu procentach taki list jest poparty głosami sympatykow PiS to tylko świadczy o tym, że Polacy dobrze rozumieją demokrację, a oburzenie polityków, którzy przyzwyczajeni są do bezkrytycznych działań odchodzą do lamusa. I w moim odczuciu im szybciej pan Kalisz to zrozumie tym lepiej. Bo to, ze on od wielu lat żyje w luksusie na koszt podatników to jest ok, ale to, że inni cierpia niedostatek to nie jest ok. I niektorym zaczyna po prostu brakować czasu i cierpliwości na to wszystko, a przede wszystkim na to, że raczka rączkę myje.
Nie można w nieskończoność patrzeć jak ktoś rozwiązuje problemy z pozycji siły i biernie przyglądać się temu.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 30 wrz 2010, 16:20

Ręce opadają!!! Zwolennicy PiS to duża część społeczeństwa??
Zapoznaj sie dzibar z ostatnimi notowaniami tej pożal się boże partii politycznej.
~ada

Napisano: 30 wrz 2010, 23:31

... Polska szkoli się w obronie przez atakiem Rosji - informacja z dzisiejszych doniesień tv - i wszystko jest w normie - jedni atakują a drudzy się bronią - tylko po co my atakujemy tubylców w Afganistanie - tego nie rozumiem. Może ktoś to rozumie?
~a...

Napisano: 01 paź 2010, 9:50

dzibar napisała:
I w moim odczuciu im szybciej pan Kalisz to zrozumie tym lepiej. Bo to, ze on od wielu lat żyje w luksusie na koszt podatników to jest ok, ale to, że inni cierpia niedostatek to nie jest ok. I niektorym zaczyna po prostu brakować czasu i cierpliwości na to wszystko, a przede wszystkim na to, że raczka rączkę myje.
Nie można w nieskończoność patrzeć jak ktoś rozwiązuje problemy z pozycji siły i biernie przyglądać się temu.

dzibar Pan Kalisz ukończył studia prawnicze i ma za co żyć! Ty nie ukończyłaś i wleczesz za soba smutki o niedostatku. Skończ np. właśnie prawo i będzie OK.
Tylko Kalisz żyje na koszt podatników!! Co ty znów bredzisz? A Panu Jarosławowi brat utrzymywał nieprawnie ochronę to z jakich pieniędzy?
Nie mogę biernie przyglądać się jak z pozycji siły chamskich,bzdurnych argumentów sieje sie niepokój społeczny i to międzynarodowy.
Zdaje się, że tak jak Jarosław Kaczyński jesteś na ogłupiających tabletkach i powtarzasz bzdury, lubisz mącić. Uważam, że wszystkich wywrotowców i to w każdym zawodzie należy sie pozbyć - niech zakładają własne firmy i tam zatrudnią takich jak oni - ciągłość działalności wywrotowej zagwarantowana. Kiście sie we własnych paranojach.
~bobbi

Napisano: 01 paź 2010, 10:24

życie idzie naprzód i stawia wymogi zmiany taktyki, jedni są przyzwyczajeni do stałej pracy i nie maja kontaktu z realiami inni ten kontakt maja aż do znudzenia.
Nie przeraża mnie bobbi to, że próbujesz atakować moją osobę bo nauczyłam sie już zbijac argumenty tego typu. W polemice nie jest ważne wykształcenie tylko wiedza.
To na co zwrócił uwagę Kaczyński odbiło się echem i dobrze, bo nie mozna jak Pani Dulska wszystkie brudy zamiatać pod dywan.
To my jesteśmy krajem granicznym w Unii i powinniśmy mieć wsparcie innych krajów w przypadkach np. takich jak katastrofa smoleńska. Jeżeli rząd sobie nie radzi - a jest to widoczne to dobrze, że ktos na to zwraca uwagę. I czy to jest głowa najwiekszej partii opozycyjnej czy też zwykly Kowalski - to akurat w kraju demokratycznym nie powinno miec znaczenia. Trzeba się odnieśc merytorycznie do kwestii i tak zrobiło wiele osób, które jak widziałam i słyszałam wczoraj w mediach wypowiadały się i glosy rownież były rożne. Tak wiec stawiajmy na głos rozsądku, a nie obrzucajmy się obelgami. Jeżeli cokolwiek niepokoi to lepiej sprawdzić niż doprowadzić do nieszczęścia. Bo każdy ma prawo żyć w wolnym i bezpiecznym kraju - nie tylko my.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 01 paź 2010, 10:54

Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 01 paź 2010, 11:18

No proszę dzibar oprócz wysiadywania na forum ogląda ustawicznie \"Stawkę większą niż życie\". A nawet dialogi z filmu zna na pamięć.
~Karolina

Strona 2 z 5    [ Posty: 46 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem