rozpatrywanie wniosków - prośba o działanie usług - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 03 paź 2018, 10:12

Czy u was tez Empatia stale się zawiesza? Chciałabym tylko wiedzieć, jak mamy SPRAWNIE rozpatrywac wnioski jak weryfikacji nie można zrobic albo ZUS 1 robi mi się w 2 minuty? Mamy sie tylko tłumaczyc z procntów wydanych decyzji a nikt nie pomysli o sługach jakie mamy?
Ja za pensję 1900 zł na reke na pewno nie będe zostawac po godzinach. Moja wypłatą sie nikt nie przejmuje to ja wypłatami 500 tez nie bede się przejmować....
ewa24
Referent
Od: 27 wrz 2011, 10:04
Zajmuję się:

Napisano: 03 paź 2018, 10:57

NIE WIEM JAK JEST U WAS, ALE U NAS TO ZOSTAWALIŚMY PO GODZINACH A KIEROWNICTWO JAKBY NIE WIDZIAŁO TEGO - UDAJE. w TYM ROKU NA PRAWDĘ NIC DODATKOWEJ KASY ZA 500, ROBOTY WIECEJ MAMY BO WERYFKACJE ROBIĆ TRZEBA DO WNIOSKÓW Z ZAGRANICY. OPRÓCZ 500 JA MAM JESZCZE FA. PENSJA BRUTTO Z 500 1950 ZŁ A Z FUNDUSZU 650 ZŁ. TO JEST SMIESZNE, ZE W TYM KRAJU DOSTAJEMY TAKIE PIENIADZE ZA TAKA ODPOWIEDZIALNĄ ROBOTE, A LUBIE PRZYCHODZA PO SWIADCZENIA I MOWIA ZE NIE WARTO IM PRACOWAC BO PANSTWO IM WSZYSTKO DA I MAJA WIECEJ NIZ MY ZARABIAMY
ewa24
Referent
Od: 27 wrz 2011, 10:04
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x