SAHM rozważa prowadzenie ksiąg - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 15 cze 2022, 17:34

Obecnie jestem mamą w domu i muszę znaleźć karierę, która będzie wystarczająco elastyczna, jednocześnie poświęcając czas moim dzieciom. Znajomy zasugerował prowadzenie księgowości jako sposób na zrobienie tego. Mam tytuł magistra edukacji i uwielbiam program Excel, systemy zarządzania danymi i wszystko, co komputery. Jednak księgowość byłaby dla mnie zupełnie nową dziedziną. Musiałbym uczęszczać na kursy i zacząć od nowa swoją karierę. Więc gdybyś był na moim miejscu, co byś zrobił? Czy kontynuowałbyś tę karierę? Czy możesz mi udzielić porady, aby ułatwić przejście?
ardy97
Praktykant
Od: 15 cze 2022, 17:32
Zajmuję się: PS

Napisano: 18 lip 2022, 15:15

ardy97 pisze:
15 cze 2022, 17:34
Obecnie jestem mamą w domu i muszę znaleźć karierę, która będzie wystarczająco elastyczna, jednocześnie poświęcając czas moim dzieciom. Znajomy zasugerował prowadzenie księgowości jako sposób na zrobienie tego. Mam tytuł magistra edukacji i uwielbiam program Excel, systemy zarządzania danymi i wszystko, co komputery. Jednak księgowość byłaby dla 10.0.0.0.1 192.168.1.254 mnie zupełnie nową dziedziną. Musiałbym uczęszczać na kursy i zacząć od nowa swoją karierę. Więc gdybyś był na moim miejscu, co byś zrobił? Czy kontynuowałbyś tę karierę? Czy możesz mi udzielić porady, aby ułatwić przejście?

I got this,..
ardy97
Praktykant
Od: 15 cze 2022, 17:32
Zajmuję się: PS

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x