samotna mama ubiega się o zr - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 14 lut 2016, 17:13

samotna mama po rozwodzie ubiega sie o zr ma wyrok zasadzający alimenty jednak tatuś nie płaci do komornika nie chce iść uważa ze nie powinniśmy jej liczyć alimentów do dochodu gdyż ona tych alimentów nie otrzymuje jak postąpić
Gość

Napisano: 14 lut 2016, 19:31

ja doliczyłabym sama jak jej nie pasuje to niech się odwoła. każdy by tak mógł zrobić
jak jej nie płaci i ma się kwalifikować na rodzinne to powiedz jej ze na Fa też się kwalifikowałaby tylko że ojciec pewnie płaci a baba kombinuje
zuzzanna

Napisano: 14 lut 2016, 19:41

własnie ja jej doliczam to co ma na wyroku. ale ona twierdzi, że jej prawnik powiedział że jakim prawem jej doliczam jak ona nic nie otrzymuje albo od czasu do czasu np po 100 zł
Gość

Napisano: 14 lut 2016, 21:52

Gość pisze:własnie ja jej doliczam to co ma na wyroku. ale ona twierdzi, że jej prawnik powiedział że jakim prawem jej doliczam jak ona nic nie otrzymuje albo od czasu do czasu np po 100 zł
no i prawnik ma racje, nie masz podstaw do liczenia jej alimentów wyroku, pisze oświadczenie i tyle jej wpisujesz- nie ma obowiązku iść do komornika !!!!
masterm

Napisano: 22 lut 2016, 12:37

Gość pisze:własnie ja jej doliczam to co ma na wyroku. ale ona twierdzi, że jej prawnik powiedział że jakim prawem jej doliczam jak ona nic nie otrzymuje albo od czasu do czasu np po 100 zł
uuu to niezła sztuka rodzinne chce na prawnika ją stać. tylko pozazdrościć
zuzzanna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem