samotna matka z jednm dzieckiem
samotna matka z jednm dzieckiem
Witam
Jestem mamą samotnie wychowującą dziecko moje dochody nie przekraczają 800 zł na osobę
Właśnie przczytałam w internecie że mam lub ojcowie samotni nie otrzmają świadczenia 500 + jeśli nie mają sądownie przyznanych alimentów na dziecko czy to prawda ?
Jestem mamą samotnie wychowującą dziecko moje dochody nie przekraczają 800 zł na osobę
Właśnie przczytałam w internecie że mam lub ojcowie samotni nie otrzmają świadczenia 500 + jeśli nie mają sądownie przyznanych alimentów na dziecko czy to prawda ?
- mała mii
- Podinspektor
- Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
- Kontakt:
Re: samotna matka z jednm dzieckiem
nie prawda, jak nie wychowujesz z ojcem dziecka tego dziecka to nie musisz wstawiać go do składu rodziny i mieć zasądzonych alimentów
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Julian Tuwim
sądownie nie musisz mieć, ale, ale, jak nie NN to gdzie dobrowolne, albo dochody ojczulka co?????, no to na wywiadzik
dziecko z kapusty się nie bierze. Ojczulek zapewne kasiasty więc lepiej oświadczyć, ze samotna. A co jej zrobią? Oświadczyła, ma prawo. Do Prokuratury pójdą zgłosić podejrzenie przestępstwa? hahha i co ten prokurator zrobi, jak udowodni, ze oświadczenie fałszywe?
Teraz takie czasy że jest przyzwolenie do takiego działania. Tak samo jak niby NN. Nie wiedzą komu dały? A no mogą nie wiedzieć jak była ciemna noc. Ale żeby chociaż świeczki nie zapalić?
Teraz takie czasy że jest przyzwolenie do takiego działania. Tak samo jak niby NN. Nie wiedzą komu dały? A no mogą nie wiedzieć jak była ciemna noc. Ale żeby chociaż świeczki nie zapalić?
stówa co miesiąc i oddam swoje nasionka, 100 % pewności - chłopaki wychodzą, mamuśka może mieć gazete na buźce by napisała, że sama i NN a dostanie 500, co za wspólna rozkosz buahahahahahahahahahaha
... pisze:stówa co miesiąc i oddam swoje nasionka, 100 % pewności - chłopaki wychodzą, mamuśka może mieć gazete na buźce by napisała, że sama i NN a dostanie 500, co za wspólna rozkosz buahahahahahahahahahaha
masakra czytam i oczom nie wierze czy wy jesteście normalni ? kto wam dał przyzwolenie na obrażanie innych ?... pisze:stówa co miesiąc i oddam swoje nasionka, 100 % pewności - chłopaki wychodzą, mamuśka może mieć gazete na buźce by napisała, że sama i NN a dostanie 500, co za wspólna rozkosz buahahahahahahahahahaha
jesteście nienormalni
jesteś zwykłym śmieciem... pisze:a co stówka to za dużo? buahahahahahahahahaha
tak oto kopuluje ścierka ze śmieciem buahahahahahahahahahahaha
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
i co ten wywiadzik da ???? niektórzy to powinni w CBA pracować a nie w świadczeniach ... wszędzie wszyscy (ministerstwo, u. wojewódzki ... że nie wspomnę o ustawie .. )mówią, że samotna bez alimentów ale pracownicy świadczeń poprawni inaczej ( nikogo nie chcę obrażać )wiedzą i robią po swojemu ....... pisze:sądownie nie musisz mieć, ale, ale, jak nie NN to gdzie dobrowolne, albo dochody ojczulka co?????, no to na wywiadzik
ps
nie dbacie o swoje 2% .. od stycznia będzie tylko 1,5%

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz samotna matka z jednm dzieckiem - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
co z tym GIODO?
Wzór decyzji 500+
ustalenie osoby sprawującej opiekę
Już obiecują że pierwsze wypłaty w maju ciekawe kto to zrobi
Ilu zatrudniacie do obsługi 500
koszty obsługi programu 500+
Konkurs
Dodatek
wątpliwości
druki
500+ dochód
dochody do 500+ z ZR