sekretarka pali wpokoju - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 11 sie 2014, 12:42

Wiecie co już do przesady pracuję w małej gminie, a Pani która jest sekretarką co rano pali papierosa w oknie. Jak idzie się listę podpisać to można umrzeć w progu (oczywiście jak ktoś nie pali) wszystkich obowiązuje zakaz palenia a jej nie , gdzie to zgłosić, Wójtowi prawdopodobnie nie przeszkadza a mi TAk!
wandzia

Napisano: 12 sie 2014, 9:38

Życzę tylko takich problemów.
celesta

Napisano: 12 sie 2014, 21:07

Co wolno Wojewodzie to ..... o czym pisać... karygodne.. Sam palę ale szanuję innych zdrowie... wychodzę grzecznie i sam się truję... chyba tyle w temacie...
Rajski

Napisano: 12 sie 2014, 22:28

a u nas albo rzucasz palenie albo masz do odpracowania nadgodziny, i tak z palących dwóch pracowników jeden już nie pali a drugi wytrzymuje bez palenia w godzinach pracy.
pelargonia22
Praktykant
Od: 31 lip 2014, 16:31
Zajmuję się:

Napisano: 13 sie 2014, 10:02

Prościej i uczciwiej powiedzieć danej osobie co Ci u niej nie pasuje .
Gość

Napisano: 13 sie 2014, 13:41

A co zrobić w przypadku gdy szef pali w pokoju?
oho

Napisano: 15 sie 2014, 22:24

Kupić małą gaśnicę i pomagać kopciuchom w przestrzeganiu przepisów. Ale przedtem ostrzec o takiej możliwości. :lol:
bebo

Napisano: 18 sie 2014, 13:26

bez przesady. ja nie pale ale jak ktos pali to jego sprawa. Tobie przeszkadza zapach po papiersach a komus moze przeszkadzac zapach wedliny, ktora jesz w pracy. wiem, wiem zaraz mi sie dostanie, ze jedzenie to nie palenie ale taka jest prawda- jednemu przeszkadza zapach papierosów drugiemu "zwraca się" od zapachu kiełbasy.
enn30

Napisano: 18 sie 2014, 14:04

Mi tam papierosy nie przeszkadzają ale jak koleżanka wcina marchewkę i inne jarzyny chrupiąc cały czas ponadto nie zamykając dzioba to dostaję ciężkiej nerwicy.
mercho

Napisano: 19 sie 2014, 11:53

zakazać palenia, zakazać jedzenia kiełbasy i chrupiących warzyw, zakazać mlaskania, zakazać picia kawki, zakazać wychodzenia do ubikacji, przywiązać łańcuchami do biurka (jak nie będą jedli ani pili to i robić pod siebie nie będą), koniec z tą rozpustą, trzeba odebrać wolność wszystkim!!!
pracownikk

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x