sfałszowane podpisy - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 31 maja 2015, 16:16

nasz prokurator na podstawie art. 1 § 2 kk umorzył postępowanie karne
Kati@

Napisano: 01 cze 2015, 7:58

Diabolina pisze:Co jeśli oświadczy, że to jej podpis, a ewidentnie widać, że to ktoś inny pospisywał? Chodzi mi o to, że ja aż tak ślepa nie jestem, żeby tej różnicy nie widzieć.
Jesli strona oswiadczy, że to jej podpis, to nie mozesz nic z tym zrobić. Mogła podpisać sie lewą ręką, mogła podpisać się , gdy miała zwichniety palec.

Jeśli natomiast oswiadczy, ze to nie jej podpis, to oczywiscie, zawiadomienie do prokuratury.
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
POCAHONTAS
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 25 lis 2005, 10:00
Zajmuję się:

Napisano: 01 cze 2015, 8:49

POCAHONTAS pisze:
Diabolina pisze:Co jeśli oświadczy, że to jej podpis, a ewidentnie widać, że to ktoś inny pospisywał? Chodzi mi o to, że ja aż tak ślepa nie jestem, żeby tej różnicy nie widzieć.
Jesli strona oswiadczy, że to jej podpis, to nie mozesz nic z tym zrobić. Mogła podpisać sie lewą ręką, mogła podpisać się , gdy miała zwichniety palec.

Jeśli natomiast oswiadczy, ze to nie jej podpis, to oczywiscie, zawiadomienie do prokuratury.
Niekoniecznie, strona może sobie w takim przypadku podejrzenia oświadczać nawet o kosmitach,
ale w przypadku jak wszyscy są cacy "dostępni" i zgodni to sąd i tak ukręci i nic nie wyjdzie z tego.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 05 cze 2015, 9:59

Diabolina pisze:
tp pisze:
Diabolina pisze:To pytanie kolejne, czy ktoś z Was zawiadamiał już prokuraturę i jakie rezultaty?
Sprawa sprzed paru latek. Podrobione zaświadczenie ginekologa do beciku. Wypłaty nie było, wyszło już na etapie postępowania. Godzinki dostali do odrobienia.
Wyjdzie ze mnie gremnlin ale to pocieszająca wiadomość :)
Ja się z takimi gremlinami zgadzam ;)
Dzięki pracy w ŚR zacząłem powtarzać za dr. House'm: "Wszyscy kłamią" :D
tp
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 03 kwie 2013, 16:41
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x