Jesli strona oswiadczy, że to jej podpis, to nie mozesz nic z tym zrobić. Mogła podpisać sie lewą ręką, mogła podpisać się , gdy miała zwichniety palec.Diabolina pisze:Co jeśli oświadczy, że to jej podpis, a ewidentnie widać, że to ktoś inny pospisywał? Chodzi mi o to, że ja aż tak ślepa nie jestem, żeby tej różnicy nie widzieć.
Niekoniecznie, strona może sobie w takim przypadku podejrzenia oświadczać nawet o kosmitach,POCAHONTAS pisze:Jesli strona oswiadczy, że to jej podpis, to nie mozesz nic z tym zrobić. Mogła podpisać sie lewą ręką, mogła podpisać się , gdy miała zwichniety palec.Diabolina pisze:Co jeśli oświadczy, że to jej podpis, a ewidentnie widać, że to ktoś inny pospisywał? Chodzi mi o to, że ja aż tak ślepa nie jestem, żeby tej różnicy nie widzieć.
Jeśli natomiast oswiadczy, ze to nie jej podpis, to oczywiscie, zawiadomienie do prokuratury.
Ja się z takimi gremlinami zgadzamDiabolina pisze:Wyjdzie ze mnie gremnlin ale to pocieszająca wiadomośćtp pisze:Sprawa sprzed paru latek. Podrobione zaświadczenie ginekologa do beciku. Wypłaty nie było, wyszło już na etapie postępowania. Godzinki dostali do odrobienia.Diabolina pisze:To pytanie kolejne, czy ktoś z Was zawiadamiał już prokuraturę i jakie rezultaty?