sFundusz korekta - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 20 lut 2014, 15:53

Jak wprowadzić do sFunduszu korektę sprawozdania za IV kw 2013? miał ktoś taka sytuację?
~Monia

Napisano: 20 lut 2014, 15:56

sygnity musisz utworzyć korektę w sprawozdaniach i przesłać do sfundusz lub w samym sprawozdaniu w prawym rogu na pasku otwierasz i modyfikujesz ( jak masz podpis elektroniczny w wysłanym sprawozdaniu to musisz usunąć)
~ds

Napisano: 20 lut 2014, 16:48

nie ma u mnie takiej opcji ...pewnie dlatego że mam sprawozdanie zaakceptowane przez UW
~Monia

Napisano: 20 lut 2014, 16:53

masz funkcje dodatkowe prawy róg cofnij sprawozdanie z UW i jak nie podpisałaś elektronicznie to możesz modyfikować
~ds

Napisano: 20 lut 2014, 16:59

W opcji funkcje dodatkowe mam tylko: wydruk sprawozdania (PDF), przegladanie narastajaco, raport modyfikacji, Werykikacja, podpis elektroniczny, eksport danych

nic nie podpisuje podpisem elektronicznym
chyba w zwiazku z tym ze mam dane zatwierdzone przez UM to juz nie moge nic zmienic
~Monia

Napisano: 20 lut 2014, 17:08

musisz się skontaktować z osobą odpowiedzialną za sprawozdania w UW.
Mi kazał napisac maila w sprawioe cofnięcia zatwierdzenia sprawozdania, którą to prośbę rzekomo przekazuje dalej do MPIPSu.
Po godzinie miałem odblokowane sprawozdanie i mogłem wprowadzić korektę.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 20 lut 2014, 17:08

musisz się skontaktować z osobą odpowiedzialną za sprawozdania w UW.
Mi kazał napisac maila w sprawioe cofnięcia zatwierdzenia sprawozdania, którą to prośbę rzekomo przekazuje dalej do MPIPSu.
Po godzinie miałem odblokowane sprawozdanie i mogłem wprowadzić korektę.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 21 lut 2014, 9:42

to cofnij sprawozdanie jak nie będziesz mogła to zadzwoń, żeby UW cofną to sprawozdanie
~ds

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x