SI KDR
SI KDR
Witam, podpowiedzcie mi, czy będąc pracownikiem OPS (posiadam umowę na prowadzenie spraw KDR oraz umowę powierzenia przetwarzania danych osobowych) prowadząca sama wszelkie sprawy KDR, zarejestrowana jako użytkownik w systemie 'user 01", czy również trzeba zmienić admina? Pytam, bo jak do tej pory w panelu administracyjnym jako zarejestrowany użytkownik pojawiałam się tylko ja, ale dziś wyskoczył mi jeszcze użytkownik "admin", który nie jest aktywny i nie wiem czy aktywować to konto, czy nie.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: SI KDR
u nas do obsługi np podpisywanie decyji jest wyznaczony deyrektor, i konto admin jest wpisane dla niego, lepiej je miec w przypadku gdy zapomnisz swojego hasła, to mozesz wtedy odblokować
Z innej beczki, skoro tylko Ty sie tym zajmujesz to kto podpisuje decyzje, np odmowę? Jeżeli Ty to składasz oświadczenie majątkowe ? ...
U mnie ja z koleżanką jestesmy upowznienie przez burmistrza do przyznawania kart, a reszta spraw dyrekcja
Z innej beczki, skoro tylko Ty sie tym zajmujesz to kto podpisuje decyzje, np odmowę? Jeżeli Ty to składasz oświadczenie majątkowe ? ...

U mnie ja z koleżanką jestesmy upowznienie przez burmistrza do przyznawania kart, a reszta spraw dyrekcja

Re: SI KDR
Ja i kierownik mamy takie same upoważnienia, jeśli chodzi o podpisywanie decyzji to jeszcze żadnej nie wydaliśmy, bo nie było potrzeby. Kierownik w ogóle nic nie robi odnośnie KDR, w starym systemie w ogóle nie miał założonego konta. O składaniu oświadczenia nic mi nie wiadomo.Hasła nie zapomnę, bo u nas jest (ABI)i prowadzi rejestr haseł.Tylko się zastanawiam czy brak aktywnego admina, będzie miało wpływ na dodawanie nowych ról np. dotyczących raportów, sprawozdań itp.
Oprócz SI KDR - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
konkubinat
baza PESEL
Drukowane litery
waloryzacja
uchwała w sprawie KDR
Karty przyznane - brak możliwości zamówienia
Problem z logowaniem do systemu
Przedłużenie karty. Osoba pełnoletnia na kogo wniosek.
wydanie karty
kserowanie dowodów osobistych
SZKOŁA POLICEALNA
wnioski do obsłuzenia
ubezpieczenie sprzętu komputerowego KDR
Pilne jaki nr sprawy do karty samorządowej 3+
KDR a GIODO
BŁĄD - ZAMÓWIENIE KART