SKO i znowu sklada - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 14 sty 2014, 16:31

kobieta zlozyla odwolanie bo nie zgadza sie z wiliczonym dochodem ktory dyskwalifikuje do ŚR
w SKO sprawa sie jeszcze toczy
na chwile obecna jedna czesc dochodu z 2012 r utracila (zmienila sie sytuacja dochodowa)
czy moze zlozyc wniosek teraz??
jak postapic??
~magda

Napisano: 14 sty 2014, 16:39

Poinformuj SKO o zmianie sytuacji i przyjmij od niej wniosek, tak myślę
~@m

Napisano: 14 sty 2014, 16:52

tez tak uważam. przyjąć wniosek, dac znac sko ze w odwołującej sie sprawie zaszły zmiany, nich je uwzglednia ew. przy ropzatrywaniu odwołania, a ty zajmnij sie nowym wnioskiem. Jesli rzeczywiscie nie spełniała kryterium to SKO i tak jej nie przyzna.
~??xx

Napisano: 14 sty 2014, 17:03

nowym wnioskiem to za bardzo nie ma jak sie zajac skoro nie rozstrzygniety jest jeszcze stary;-)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 14 sty 2014, 22:12

ja nie przyjełabym kolejnego wniosku
bo w tej samej sprawie o te same swiadczenia juz toczy sie jedno postepowanie po co drugie ????
poinformowac SKO o zmianie sytuacji wyslac dokumnety , zapewne na tej podstawie uchylaja twoja uprzednia dec i kaza rozpatrzec raz jeszcze
~lisa

Napisano: 15 sty 2014, 0:47

oczywiście tak jak lisa.
~Iwa

Napisano: 15 sty 2014, 10:30

nie możecie odmówić przyjęcia wniosku... strona może sobie codziennie znosić do was wnioski i wy z nimi coś zrobić musicie (cobyście się nie nudzili, żarcik)...a poważnie... ja bym posłała do SKO tą nowąinformacje a jak kobieta chce złożyć wniosek to niech składa, zawiesiłabym postępowanie do czasu rozstrzygnięcie tamtej sprawy przez Sko, potem bym odwiesiła to postępowanie i wydala stosowną decyzję..
~Iza

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x