służba przygotowawcz-egzamin

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~ola

służba przygotowawcz-egzamin

Post autor: ~ola »

Witam
Jestem od niedawna pracownikiem GOPS i po 2 m-cach otrzymałam informacje iż po kolejnym okresie w trakcie którego mama SŁUŻBE PRZYGOTOWAWCZĄ odbedzie sie egzamin pisemny(test 20 pyt) i ustny. Czy ktoś miał taki egzami?
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: służba przygotowawcz-egzamin

Post autor: dzibar »

to jest niesamowite jak dzisiaj straszy się tych młodych pracowników socjalnych ( chyba ktoś się chce poczuć ważny bo nie widzę sensu takiego egzaminu ).
Dzidka
~kuma

Post autor: ~kuma »

służba przygotowawcza dotyczy osoby podejmującej po raz pierwszy pracę na urzędniczym stanowisku, zgodnie z nową ustawą o pracownikach samorządowych obowiązującą od 01.01.2009
~ola

Post autor: ~ola »

Witam
Ja juz jestem po takim egzaminie;)
Służba przygotowawcza trwała 3 miesiące była wyznaczona osoba do NAUKI I PRZEKAZYWANIA WIEDZY za co otrzymywała ratyfikacje finansowe;). Tak naprawde musisz sama ogarnąć zakres materiału a jest tego sporo ;)a obowiązki na swoim stanowisku pracy bynajmniej ja musiałam wykonywać w pełnym zakresie;) ale spoko...
Pytania układał moja Kierowniczka -20 pytań testowych-30 minut. Po teście odrazu ustny ja miałam 7 pytań. Tego samego dnia znałam wynik egzaminu.
W komisii były 3 osoby.
Po zdanym egzaminie powinno byc ślubowanie, minęło juz kilka tygodni i jeszcze niestety nie było zaślubin z urzędem.
Pozdrawiam;)
ODPOWIEDZ