służebność w akcie notarialnym - Dodatki mieszkaniowe

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 15 mar 2024, 9:37

aaaa a Pani może sobie biegać z wnioskiem do wszystkich świętych...jeśli się nie należy dodatek...to nic nie zrobi...taki straszak, że ona pojdzie do kogoś wyżej ...jest ustawa są przepisy
:-)
VIP
Od: 20 mar 2017, 12:49
Zajmuję się: DM, DE

Napisano: 15 mar 2024, 9:44

Pani zamieszkuje sama tylko skąd ja mam wziąć te powierzchnię ? mam tam pojechać i mierzyć w sumie są cztery izby o łącznej powierzchni nie wiadomo jakiej cała powierzchnia budynku w ewidencji gruntów i budynków zabudowy to 127 m to skąd nagle się wzięło 42 m
Marta1991
Stażysta
Od: 21 gru 2021, 9:30
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, energetyczne, gospodarka lokalami

Napisano: 15 mar 2024, 9:52

art 7 ust 2.
Właściciel domu jednorodzinnego jest obowiązany dołączyć do wniosku, o którym mowa w ust. 1, dokumenty albo oświadczenie o wielkości powierzchni użytkowej, w tym łącznej powierzchni pokoi i kuchni, oraz o wyposażeniu technicznym domu.
na mój gust musi być wskazana powierzchnia każdej izby kuchni korytarza i łazienki...by było wiadomo o co chodzi...czyli niech oświadczenie pod odpowiedzialnością karną dołączy...albo zaświadczenie ze starostwa ...
VIP

Napisano: 15 mar 2024, 9:57

art 7 ust 13.
W celu weryfikacji informacji i danych zawartych we wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego i w deklaracji, o której mowa w ust. 1, oraz w oświadczeniu, o którym mowa w ust. 2, organ może wezwać wnioskodawcę do przekazania dodatkowych dokumentów potwierdzających te informacje i dane, wyznaczając termin nie krótszy niż 14 dni. Organ może odmówić przyznania dodatku mieszkaniowego w przypadku niedostarczenia wskazanych dokumentów w wyznaczonym terminie.
VIP

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x