orzeczenie do 17.04.2015 r. i kwota 680 zł. po kontynucji od 18.04.2015 r. przyznaje mi kwotę 440 zł., a powinno 520 zł. Czy mogłam cos pokręcic wprowadzając wniosek? sprawdzałam daty co do kiedy przyznane i wszystko sie zgadza. Poprawic to ręcznie w planie wypłat?
nie masz innego wyjścia .. chociaż dziwnie przyznaje
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
A bo ten informatyk to jakis informatycznie zboczony jest, ciagle grzebie i grzebie i majstruje mi w tych swiadczeniach i ciągle cos wymysla, nie ma tygodnia żebym ze dwa razy do niego nie leciała bo system sie wiesza. Taki trolek
Dzieki
Dorcia82 pisze:Po pierwsze powinna z góry przyznać za cały miesiąc zgodnie z art.24 ust.4 do ostatniego dnia msc w którym upływa termin ważniości orzezcenia.
no właśnie .. teraz to do mnie dotarło
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes