spotkanie z duchami
Re: spotkanie z duchami
dzisiaj w nocy ponownie miałem spotkanie czwartego stopnia, a rano dowiedzialem się, że znajoma jest w ciężkim stanie w szpitalu
nie jest aż tak bliska dla mnie żeby o takich rzeczach z nią rozmawiać, jest po prostu znajomą, ma swoją rodzinę, męża, dorosłe dzieci
znam ich, jesteśmy po imieniu, ale spotykamy się ze dwa razy w roku i to w biegu
dlaczego napisałeś o tym śnie?
chcesz coś z tym zrobić? niepokoi Cię to, że zdarzyło się już drugi raz? będziesz się obawiał śnić o znajomych?
chcesz coś z tym zrobić? niepokoi Cię to, że zdarzyło się już drugi raz? będziesz się obawiał śnić o znajomych?
nie obawiam się śnić, nie czuję strachu, mam różne sny, konkretne wydarzenia które na drugi, trzeci dzień występują, miłe, pozytywne, mniej miłe, konkretne osoby które później spotykam, moje sny nie są powodem choroby znajomej, tak, niepokoję się o jej zdrowie, ale jak wcześniej pisałem, to chyba jeszcze nie jest koniec, bo odczuwałem coś innego, to było pożegnanie, może dlatego napisałem
idź do kościoła pomodlić się, albo na cmentarz zapal świeczkę i będzie dobrze, chyba że rzniesz głupa z takich spraw, ja to przeżyłam to jest straszne. Trzeba uspokoić swoje sumienie ?
Dla mne to jesteś żartowniś nić. niektóre wpisy to żart, a po co ?.
Dla mne to jesteś żartowniś nić. niektóre wpisy to żart, a po co ?.
Oprócz spotkanie z duchami - HYdE PaRK przeczytaj również:
Proszę o Pomoc!!!!
Syndrom Starczego Braku Skupienia Uwagi /SSBSU/.
Piosenki Euro 2012
materiały do pracy mgr
Szukam ładnego pracownika socjalnego
Czym się różni mózg kobiety od mózgu mężczyzny?
cisza we Wrocławiu
Wybory Prezydenckie w Rosji
czy adam i zwisak zaśpiewają hymn z zespołem Jarzębina?
OPS Wola w Warszawie
Koszulki na Euro 2012
Chleba Zamiast Igrzysk
Koko Euro Spoko
Wat?
Brzydki zapach
dołącz do tej inicjatywy