spotkanie z duchami

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~Deiwid

Re: spotkanie z duchami

Post autor: ~Deiwid »

dzisiaj w nocy ponownie miałem spotkanie czwartego stopnia, a rano dowiedzialem się, że znajoma jest w ciężkim stanie w szpitalu
~oneironautyka

Post autor: ~oneironautyka »

czy to ta znajoma z pierwszego snu?
~Deiwid

tak to jest właśnie ta znajoma
~oneironautyka

rozmawiałeś z nią ?
~Deiwid

nie jest aż tak bliska dla mnie żeby o takich rzeczach z nią rozmawiać, jest po prostu znajomą, ma swoją rodzinę, męża, dorosłe dzieci
~oneironautyka

jednak śniła się Tobie...
a Ciebie to poruszyło
~Deiwid

znam ich, jesteśmy po imieniu, ale spotykamy się ze dwa razy w roku i to w biegu
~oneironautyka

dlaczego napisałeś o tym śnie?
chcesz coś z tym zrobić? niepokoi Cię to, że zdarzyło się już drugi raz? będziesz się obawiał śnić o znajomych?
~Deiwid

nie obawiam się śnić, nie czuję strachu, mam różne sny, konkretne wydarzenia które na drugi, trzeci dzień występują, miłe, pozytywne, mniej miłe, konkretne osoby które później spotykam, moje sny nie są powodem choroby znajomej, tak, niepokoję się o jej zdrowie, ale jak wcześniej pisałem, to chyba jeszcze nie jest koniec, bo odczuwałem coś innego, to było pożegnanie, może dlatego napisałem
~Biały Labądź

Post autor: ~Biały Labądź »

idź do kościoła pomodlić się, albo na cmentarz zapal świeczkę i będzie dobrze, chyba że rzniesz głupa z takich spraw, ja to przeżyłam to jest straszne. Trzeba uspokoić swoje sumienie ?
Dla mne to jesteś żartowniś nić. niektóre wpisy to żart, a po co ?.
ODPOWIEDZ