spotkanie z duchami
Re: spotkanie z duchami
bez przesady
nie odczytałam tego postu jako żart, w żadnym wpisie... ale to już autor wie najlepiej
Znam ludzi, którzy dotykają spraw niewidocznych fizycznym okiem. Nie opisują tego jako czegoś strasznego. Straszniejsze są cierpienia zadawane w realu (homo homini lupus est - nie krzywdząc wizerunku wilków, cudownych zwierząt).
nie odczytałam tego postu jako żart, w żadnym wpisie... ale to już autor wie najlepiej
Znam ludzi, którzy dotykają spraw niewidocznych fizycznym okiem. Nie opisują tego jako czegoś strasznego. Straszniejsze są cierpienia zadawane w realu (homo homini lupus est - nie krzywdząc wizerunku wilków, cudownych zwierząt).
Mnie też wydaje się, że to są żarty
Nawet Nick nie jest przypadkowy.

~Z. to nie jest żart to jest w moim odczuciu bardzo wyrafinowany, psychologiczny kontakt skierowany do konkretnej osoby z podtekstami coś na podobnej zasadzie jak
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/psiarnia ... omosc.html
niby nic, a jednak zależy na kogo trafi prawda Deiwid-oneironautyka?.
i co autor ma na myśli? ( w złe czy dobre intencje)
W tej chwili zastraszanie ludzi to już bardzo wyrafinowana metoda.
A Biblia mówi prosto: \"porozmawiaj w cztery oczy\" o tym co cię boli, ale z osoba zainteresowana, ktorej to dotyczy ( w przeciwnym razie jest to po prostu to co wyżej napisałam.
Bardzo niebezpieczne gierki
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/psiarnia ... omosc.html
niby nic, a jednak zależy na kogo trafi prawda Deiwid-oneironautyka?.
i co autor ma na myśli? ( w złe czy dobre intencje)
W tej chwili zastraszanie ludzi to już bardzo wyrafinowana metoda.
A Biblia mówi prosto: \"porozmawiaj w cztery oczy\" o tym co cię boli, ale z osoba zainteresowana, ktorej to dotyczy ( w przeciwnym razie jest to po prostu to co wyżej napisałam.
Bardzo niebezpieczne gierki
Dzidka, czy Ty musisz wszędzie wpie... swoje polityczne wklejki? Psychozę masz?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~~do powyżej, socjal - co prawda w oczy kole? - mnie szkoda czasu na powtórke skoro widze, że ktos już sie natrudzil i ujął to tak zwięxle, że bez sensu jest to dublować:) trzeba umieć wykorzystywać to co się nazywa wspólna sprawą dla potwierdzenia własnej opinii, bo co dwie glowy to nie jedna, a w prosty sposób zaprzecza własnie temu o co posądza mnie ~~do powyżej, potwierdzając ( mniemam sluszny w mojej opinii ) tok myślenia
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~~do powyżej to nie złośliwości jak widać to fakty, ktore potwierdzaja wklejki
Dzidka
dzibar - post zdecydowanie nie jest polityczny, ty masz fioła na punkcie wklejek politycznych, nawet tutaj zaśmiecasz i nic do ciebie nie dociera, czy ciebie w końcu prawda dopadnie i zakole w oczy?, zero empatii masz kobieto i zaburzony tok myslenia - tu jest o spotkaniu z duchami, ale nie z twoją polityką jedynie sluszną
Oprócz spotkanie z duchami - HYdE PaRK przeczytaj również:
Proszę o Pomoc!!!!
Syndrom Starczego Braku Skupienia Uwagi /SSBSU/.
Piosenki Euro 2012
materiały do pracy mgr
Szukam ładnego pracownika socjalnego
Czym się różni mózg kobiety od mózgu mężczyzny?
cisza we Wrocławiu
Wybory Prezydenckie w Rosji
czy adam i zwisak zaśpiewają hymn z zespołem Jarzębina?
OPS Wola w Warszawie
Koszulki na Euro 2012
Chleba Zamiast Igrzysk
Koko Euro Spoko
Wat?
Brzydki zapach
dołącz do tej inicjatywy