Pan się odwołał i mamy sprawę o DM w SKO, a Pan tez jest nadgorliwy i złożył nowy wniosek (żadne argumenty do niego nie przemawiają) muszę zrobić zawieszenie postępowania ?
macie może taką decyzję?
ten Pan zawsze dostaje odmowę, bo ma większe dochody niż wydatki. wniosek daje średnio co dwa miesiące lub więcej i zawsze się odwołuje.
złożył 07.01.2020
zawsze utrzymane w mocy
muszę zrobić postanowienia odmowy wszczęcia postępowaniakamos90 pisze: ↑11 lut 2020, 12:40tak drogą dedukcji mogę Ci powiedzieć, że postępowanie ze stycznia już się zakończyło bo wydałaś decyzję odmowną w dodatku SKO podtrzymuje Twoje stanowisko ALE nie wiem jaki będzie werdykt tej decyzji ze stycznia, może należałby zawiesić postępowanie lutowe do czasu werdyktu SKO co będzie z tą decyzją odmowną za styczeń, bo tak myślę co może się stać jak TYM razem nie podtrzymają Twojego stanowiska i postępowanie ze stycznia rusza na nowo a w lutym Ci wisi wniosek i co z nim wtedy? Trochę trudna sprawa, sam miałabym wątpliwość co z tym zrobić, może porozmawiaj ze swoim kierownikiem/dyrektorem co zrobić ewentualnie udać się do prawnika jeśli macie tam u siebie takiego.