sprawozdanie
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dm/de/kadry/płace
- Kontakt:
Re: sprawozdanie
w Warmińsko-mazurskim robimy w CASie i nie wysyłamy wersji papierowej, a więc mamy najlepiej
No to rzeczywiście macie jeszcze lepiej
U nas przysyłają zawsze wcześniej pismo w którym informują że w CAS dostępna jest już tabela do wypełnienia i że konieczne jest dosłanie wersji papierowej
Ale co tam, inni mają gorzej 

-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
też robię narastająco... zgodnie z ustawą,
przy rozliczeniu II kwartału dostałam z UW druki z których wynikało, że należy zrobić rozliczenie tylko jednego kwartału,
ale i tak zrobiłam narastająco, jedynie wyszczególniłam w dwóch pozycjach I kwartał i II kwartał, od kwoty ogólnej wyliczyłam 2%
teraz zrobiłam podobnie, każdy kwartał w oddzielnej pozycji, a od kwoty ogólnej wyliczyłam 2% na obsługę,
w pozycji otrzymana dotacja, zaznaczyłam, że wyszczególnona kwota jest skorygowana o zwrot dotacji za I i II kwartał.
przy rozliczeniu II kwartału dostałam z UW druki z których wynikało, że należy zrobić rozliczenie tylko jednego kwartału,
ale i tak zrobiłam narastająco, jedynie wyszczególniłam w dwóch pozycjach I kwartał i II kwartał, od kwoty ogólnej wyliczyłam 2%
teraz zrobiłam podobnie, każdy kwartał w oddzielnej pozycji, a od kwoty ogólnej wyliczyłam 2% na obsługę,
w pozycji otrzymana dotacja, zaznaczyłam, że wyszczególnona kwota jest skorygowana o zwrot dotacji za I i II kwartał.
GORZATKA
Oprócz sprawozdanie - Dodatek energetyczny przeczytaj również:
Sprawozdanie
opłata skarbowa i podatek
Kto może podpisać?
do osób z wielkopolski
czy przyznać dodatek energetyczny
01.01.2015
wygaszenie de
sprawozdanie
Plan bydżetu i jego zmiany
co z dodatkiem energ, jak dod. mieszkaniowy nie przysługuje