do sprawozdania liczycie za okres I-VI karty które zostały wydane w styczniu a wnioski były złożone w grudniu, chodzi mi o informację statystyczną : 1. Liczba przyznanych kart : ....... z tego wydanych ....... anulowanych......, bo już sama nie wiem jak powinno być.
sprawozdanie jest za okres od stycznia do czerwca wiec 1. Liczba przyznanych kart (od stycznia do czerwca) : ....... (z tego czyli z tych przyznanych) wydanych ....... anulowanych też zaten okres......., ja zrobiłem w ten sposób.. a jak mi cofna to im powiem co myslę jak zawsze zresztą... że te sprawozdania sa małorzeczowe.... takie masło maslane... powinny wystarczyć raporty z programu a nie tam wymyślanie głupot... co jaką ch..... im to jak i tak mają podgląd na nasze programy i weryfikuja na ich podstawie...! no bezsens!
EwaP220966 ja zrobiłem tak jak opisałem.. ale każdy moze mieć inną interpretacje... ja uważam że jak się piszee liczbe przyznanych Kart a potem pisze Z TEGO: czyli z tych przyznanych rozumiem... a te co Przyznałem w Grudniu rozliczam za okres od lipca do grudnia i tyle. wiem zagmatwane ale to nie ja zagmatwałem........