Sprawozdanie MAŁOPOLSKA
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Sprawozdanie MAŁOPOLSKA
Przygotowując sie do sprawozdania od kwietnia do grudnia opieracie się tylko na sprawozdaniach rzeczowo-finansowych z każdego miesiąca czy coś jeszcze bierzecie?
-
- Stażysta
- Kontakt:
Re: Sprawozdanie MAŁOPOLSKA
Nikt? NIC?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Pomoc administracyjna,świadczenie wychowawcze 500+
- Kontakt:
Witam, pobrałam z systemu (Izyda) i w sumie to nic nie zmieniałam,
kontaktowałam się z Panią co do sprawozdanie obsługuje i powiedziała że to jest tylko do ich wiadomości i nie przesyłają dalej tego sprawozdania, więc jakoś się nie wczuwałam w to sprawozdanie, najwyżej zadzwonią żeby poprawić.
kontaktowałam się z Panią co do sprawozdanie obsługuje i powiedziała że to jest tylko do ich wiadomości i nie przesyłają dalej tego sprawozdania, więc jakoś się nie wczuwałam w to sprawozdanie, najwyżej zadzwonią żeby poprawić.
-
- Referent
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
mi się nie zgodziło to, co wygenerował program. Więc poprawiałam
-
- Stażysta
- Kontakt:
tzn. jak wygenerowałaś z systemu?sanna pisze:mi się nie zgodziło to, co wygenerował program. Więc poprawiałam
-
- Stażysta
- Kontakt:
?misia999 pisze:tzn. jak wygenerowałaś z systemu?sanna pisze:mi się nie zgodziło to, co wygenerował program. Więc poprawiałam
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja nie mam takiego sprawozdania (warm-Mazur.), czy wszyscy je mają?
,klaudia_k pisze:Witam, pobrałam z systemu (Izyda) i w sumie to nic nie zmieniałam,
zrobiłam dokładnie to samo. poczytałam opinie pokontrolne i często pojawiał się w nich zarzut, że sprawozdania nie zgadzają się z danymi wygenerowanymi z systemu. byłam też na szkoleniu, na którym dziewczyny mówiły to samo - że zarzucano im to. wobec tego od tego momentu co wychodzi z systemu to dla mnie święte

pytanie pisze:,klaudia_k pisze:Witam, pobrałam z systemu (Izyda) i w sumie to nic nie zmieniałam,
zrobiłam dokładnie to samo. poczytałam opinie pokontrolne i często pojawiał się w nich zarzut, że sprawozdania nie zgadzają się z danymi wygenerowanymi z systemu. byłam też na szkoleniu, na którym dziewczyny mówiły to samo - że zarzucano im to. wobec tego od tego momentu co wychodzi z systemu to dla mnie święte.
A pierwszy punkt wygenerowałaś/łeś jak? zliczając to co wyszło za poszczególne miesiące?
Oprócz Sprawozdanie MAŁOPOLSKA - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
program
Samotna nie taka samotna
Koordynacja jak to ugryźć
jaki miesiac uzyskania jesli zaczyna sie nie od 1
pit 11 i inne źródła
jakie postępowanie
który dochód utracić
Wynoszenie dokumentów, wniosków poza własny organ do innego
ROPS- decyzja wstecz
Od kiedy uchylenie
podwójna wypłata
od kiedy uchylamy