Sprawozdanie - niepowodzenie. - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 13 paź 2014, 8:08

"Przygotowanie sprawozdania nie powiodło się". Najnowsza wersja z ostatnim DPP. Pomijam milczeniem fakt nazwania buttona od dodawania sprawozdania "Dodaj użytkownika" :( Jakieś sugestie co robię nie tak?
Bazyl

Napisano: 13 paź 2014, 8:21

Po paru telefonach okazuje się, że to nie tylko mój problem. Czyli co czekamy na DPP002 do 20tego :(
Bazyl

Napisano: 13 paź 2014, 8:30

ja po poprawce ostatniej mam też problem ze zrobieniem sprawozdania pokazuje mi problem z javą ...tylko że my sprawozdania mamy do 15 więc nie mogę czekać do 20 stego
jakaś paranoja
asiak

Napisano: 13 paź 2014, 8:34

Z tą datą to oczywiście żart, bo też mamy termin 15. Wygląda na to, że trzeba będzie pousuwać wspaniałe aktualizacje. Nie ma jak garść dodatkowej roboty :( Ktoś jeszcze ma problem z wygenerowaniem sprawozdania?
Bazyl

Napisano: 13 paź 2014, 8:39

a wiesz jak usunąć tą aktualizacje ????
proszę pomóż
moi informatycy nie mają pomysłu co zrobić żeby to zadziałało
sygnity nic nie odpisuje a przesłali im jakieś logi czy coś takiego
asiak

Napisano: 13 paź 2014, 8:43

Poczekam do południa na odpowiedź z Sygnity, a potem się pobawię. Jak z pozytywnym rezultatem, to się odezwę :)
Bazyl

Napisano: 13 paź 2014, 9:01

u mnie informatyk będzie instalował na nowym kompie ( bo mam tylko czekałam aż zrobie sprawozdanie ) nie wgram ostatniej aktualizacji i moze pójdzie
asiak

Napisano: 13 paź 2014, 9:26

A ja wysyłam logi :)
Bazyl

Napisano: 13 paź 2014, 9:37

my wysłaliśmy w piątek i nic cisza zero odpowiedzi
asiak

Napisano: 13 paź 2014, 9:50

Też sobie wiele nie obiecuję, ale wysłałem dla świętego spokoju, żeby mi nikt nie zarzucił, że nie próbowałem ratunku u źródła :P
Bazyl

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x