18.11 zamieszczono na stronie sow informację o pełnomocnictwach i załączniki (wszystko sobie wydrukowałam), a chyba 29.11 była aktualizacja.pcprkolb pisze:Co do pełnomocnictwa to znawca ze mnie pewnie żaden, ale czy czasem na wzorze pełnomocnictwie nie powinien być zapis "czytelny podpis osoby udzielającej pełnomocnictwa" zamiast "czytelny podpis osoby odwołującej pełnomocnictwo" ?? Czyżby przegapienie przy kopiuj/wklej??
Kurcze...ale dlaczego dzwoniła a nie odpisała...? Dla mnie telefon to nie jest wiążąca decyzja. Dalej uważam że w oficjalnym piśmie ewidentnie jest możliwość a nie obowiązek! A ten telefon... - myślę, że w PFRONie też mają odgórne naciski żeby naz zmusić jak najszybciej do SOWu.marta2005 pisze: ↑03 gru 2021, 8:17Wczoraj oddzwoniła do mnie pani z W-wy w sprawie mojego zapytania. Niestety musimy robić od nowego roku w SOW-ie turnusy, sprzęt i ortopedyczne, aby właśnie w ten sposób wygenerować raport. Nie będę się już zastanawiać, czy trzeba, czy nie - od stycznia przechodzę na SOW. I tak za rok będziemy zmuszeni robić w nim wszystko.
Dokładnie! Myślę, że przejście na SOW w wielu PCPRach/MOPRach będzie nawet wymagało reorganizacji pracy, a to się nie stanie z dnia na dzień.pppcccppprrr pisze: ↑03 gru 2021, 10:13My dostosowujemy Tyldę i raporty razem ze sprawozdaniem zrobimy tradycyjnie papierowo. Na ten moment pracownicy nie będą w stanie wpisywać za klientów wszystkich wniosków (tysięcy wniosków podkreślam).