Mam mega problem z tym sprawozdaniem
Miałam w I półroczu 3 wnioski, jedno o przedłużenie karty, 2 o karty dla całych rodzin, koszty które mi się należały to 30,02 , dostałam do końca lipca 16,35 zł. na początku sierpnia dostałam to brakujące 13,67 zł.
Teraz w drugim półroczu miałam po kolei 7 wniosków po 13,67 zł, później jedno przedłużenie za 2,74 zł i znowu jeden wniosek za 13,67 zł. Łącznie należało mi się więc 112,10 zł za drugie półrocze. dostałam w listopadzie 89,98 zł ( nie mam pojęcia skąd taka kwota bo nawet w sprawozdaniu widać, że dobrze wprowadziłam wszystkie wnioski bo koszty są dobrze wyliczone tj. ilość poszczególnych wniosków i kwoty za nie się zgadzają) Do tej pory nic więcej nie dostaliśmy, czyli brakuje mi tak jakby na ostatnie dwa wnioski tj, ten za 13.67 i 2,74, oraz brakuje mi 5,71 zł do jednego wniosku za 13.67 zł. Jak ja mam to teraz rozpisać ?
I czy coś wpisuje w kolumnę "Korekty dla wierszy 1-7 / Środki przekazane na dochody budżetu państwa, w związku z realizacją zadania wynikającego z ustawy* dla wierszy 8-10 " ? W tamtym półroczu po telefonie z Urzędu zmieniałam właśnie w pierwszym wierszu i tym przy wnioskach o przedłużenie wpisując tam to co utrzymałam...ale teraz jak czytam że to środki przekazane na dochodu budżetu to wydaje mi się, że powinnam mieć tam zera....bo u nas żadnych opłat od osób składających wnioski nie mieliśmy...
A i w systemie jest, że sprawozdanie do 15.02 a ktoś tu mi mówił , że do 20.01 wiec jak jest w końcu ?