sprawozdanie Sygnity - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe"

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 10 lip 2024, 10:17

Proszę o pomoc w wygenerowaniu zestawienia liczby gospodarstw, które otrzymały dodatek, z podziałem na osoby i kwoty wypłaconych doatków, jest to sprawozdanie rozliczające ten rok. Może ktoś z Sygnity pomoże?
opesik123
Praktykant
Od: 02 lut 2018, 9:42
Zajmuję się: świadczenia rodzinne fundusz alimentacyjny

Napisano: 10 lip 2024, 10:20

Witam. Zakładka sprawozdania-raporty-raport wypłaty gospodarstw-dodatki osłonowe.Pozdrawiam
basia17111
Stażysta
Od: 23 paź 2015, 20:04
Zajmuję się: FA,DM,DE

Napisano: 10 lip 2024, 13:37

opesik123 pisze:
10 lip 2024, 10:17
Proszę o pomoc w wygenerowaniu zestawienia liczby gospodarstw, które otrzymały dodatek, z podziałem na osoby i kwoty wypłaconych doatków, jest to sprawozdanie rozliczające ten rok. Może ktoś z Sygnity pomoże?

Po rozmowie z Panią z Małopolskiego, wytłumaczyła że w tym sprawozdaniu nie chodzi o kwartały ale o transze pieniężne jakie otrzymaliśmy. W naszym przypadku były 3. I na nasze nieszczęście Pani połączyła kwoty z 1 i 3 transzy, a druga była osobną. Tak więc trzeba wyciągnąć które gospodarstwa były wypłacone z danej transzy. Ja skorzystałam: obsługa sprawozdań- raporty różne wnioski i decyzje - decyzje z podziałem na miejscowości i tam sobie wybierałam warunki które potrzebujemy. Czyli np nr decyzji, data złożenia wniosku, aby ograniczyć tylko bieżący okres, liczba osób we wniosku, data wypłaty, kwota wypłaty, czy ogrzewanie węglowe. Takie dane zapisałam w excelu i tam już sobie nimi manewrowałam. Posortowałam na datę wypłaty, czy ogrzewanie węglowe itd. Może ktoś ma krótszą drogę.
Natalia2020
Praktykant
Od: 13 maja 2020, 7:47
Zajmuję się: PS/ŚR

Napisano: 10 lip 2024, 14:29

A może szybciej by było z list wypłat, pozycje źródłowe?
PolaG
Praktykant
Od: 01 sie 2017, 15:16
Zajmuję się: SW, SR,CP

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x