sprawozdanie z zasobów pomocy społecznej

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
Bleem

sprawozdanie z zasobów pomocy społecznej

Post autor: Bleem »

Witam. Jak obliczaliście w tym sprawozdaniu rubryki dotyczące świadczeń rodzinnych ? np zasiłek pielęgnacyjny dla niepełnosprawnego dziecka ?
ira

Re: sprawozdanie z zasobów pomocy społecznej

Post autor: ira »

Wyłączyłem ten wiersz. Napisałem, że nie dysponujemy takimi danymi i nie da ich się wygenerować z programu obsługi świadczeń rodzinnych
Bleem

dzięki za odpowiedź. a co z rubryką o świadczeniu pielęgnacyjnym ? po tych zmianach ? czy też wyłączyć ?
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

ira pisze:Wyłączyłem ten wiersz. Napisałem, że nie dysponujemy takimi danymi i nie da ich się wygenerować z programu obsługi świadczeń rodzinnych
że ja nie wpadłam na taki pomysł ;/
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Awatar użytkownika
ludek
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ludek »

ira pisze:Wyłączyłem ten wiersz. Napisałem, że nie dysponujemy takimi danymi i nie da ich się wygenerować z programu obsługi świadczeń rodzinnych
Który wiersz wyłączyłeś konkretnie?
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
a-druga

Post autor: a-druga »

przecież wydatki tych zasiłków pielęgnacyjnych mamy podzielone w kwartalnych... ja wzięłam podział ze sprawozdań
tylko mam problem z liczbą osób... na razie nie wiem jak to wyciągnąć, ale kombinuję, więc może się uda
G...

Post autor: G... »

Dane potrzebne do zasobów mozna wygenerować w sprawozdaniu analiza zadań zrealizowanych w zakresie ustawy o świadczeniach rodzinnych
Bleem

a jak to zrobić w sygnity ? ;)
ira

Post autor: ira »

Wyłączyłem wiersz 8, 12,16, dot. liczby rodzin bo jest taka możliwość . A faktycznie nie da się wygenerować liczby rodzin, w programie sygnity. a w sprawozdaniachy "analiza zadań" podaje błędnie bo liczba osób równa się liczbie rodzin a to fałsz bo przecież są rodziny, które pobierają dwa i więcej zasił.pielęg
G...

Post autor: G... »

Sprawozdanie ANAZADZRE1
ODPOWIEDZ