sprawozdanie z zasobów pomocy społecznej
sprawozdanie z zasobów pomocy społecznej
Witam. Jak obliczaliście w tym sprawozdaniu rubryki dotyczące świadczeń rodzinnych ? np zasiłek pielęgnacyjny dla niepełnosprawnego dziecka ?
Re: sprawozdanie z zasobów pomocy społecznej
Wyłączyłem ten wiersz. Napisałem, że nie dysponujemy takimi danymi i nie da ich się wygenerować z programu obsługi świadczeń rodzinnych
dzięki za odpowiedź. a co z rubryką o świadczeniu pielęgnacyjnym ? po tych zmianach ? czy też wyłączyć ?
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
że ja nie wpadłam na taki pomysł ;/ira pisze:Wyłączyłem ten wiersz. Napisałem, że nie dysponujemy takimi danymi i nie da ich się wygenerować z programu obsługi świadczeń rodzinnych
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Który wiersz wyłączyłeś konkretnie?ira pisze:Wyłączyłem ten wiersz. Napisałem, że nie dysponujemy takimi danymi i nie da ich się wygenerować z programu obsługi świadczeń rodzinnych
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
przecież wydatki tych zasiłków pielęgnacyjnych mamy podzielone w kwartalnych... ja wzięłam podział ze sprawozdań
tylko mam problem z liczbą osób... na razie nie wiem jak to wyciągnąć, ale kombinuję, więc może się uda
tylko mam problem z liczbą osób... na razie nie wiem jak to wyciągnąć, ale kombinuję, więc może się uda
Dane potrzebne do zasobów mozna wygenerować w sprawozdaniu analiza zadań zrealizowanych w zakresie ustawy o świadczeniach rodzinnych
Wyłączyłem wiersz 8, 12,16, dot. liczby rodzin bo jest taka możliwość . A faktycznie nie da się wygenerować liczby rodzin, w programie sygnity. a w sprawozdaniachy "analiza zadań" podaje błędnie bo liczba osób równa się liczbie rodzin a to fałsz bo przecież są rodziny, które pobierają dwa i więcej zasił.pielęg
Oprócz sprawozdanie z zasobów pomocy społecznej - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
CO DALEJ ?
dodatek z tytułu kształecnia i rehabilitacji
Kto jest organem właściwym w sprawie ZDO?
Uchulenie 200 zł
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
dps dla młodziezy
postępowanie egzekucyjne
informacja co wyrzucic co dodać
utrata...uzysk...pomocy
FA kiedy wypłacamy zaległe
uchylenie- brak nauki
Zgon dziecka a prawo do zr, gdzy dziecko zyło
ZDO - wniosek
wątpliwość SZO a ZDO
Weryfikacja ZC