Dostaliśmy z Urzędu Wojewódzkiego w warszawie pismo z dnia 03.03.2021 r., gdzie piszą, że liczy się data odbioru wniosku ze skrzynki PIU:/ także sami motają a później są problemy...Tyle lat już się robi te sprawozdania i ja tak nigdy nie robiłam, tylko liczyłam te wnioski, które osoby faktycznie przesłali danego miesiąca i powiem szczerze, że nie wiem czy mam to zmieniać...anetaaaa pisze: ↑08 mar 2021, 10:36Też pracuje w programie TOP TEAM i zastanawiam się jak liczyć wnioski w części C.1 sprawozdania. Czy liczyć wnioski złożone w lutym, ale wczytane dopiero w marcu ?ANDZIA08 pisze: ↑04 mar 2021, 10:59Ja pracuje na TOP TEAMie ale podpowiedzcie czy u Was też tak jest, że w C.1 wiersz 1 liczy wszystkie wnioski ZŁóżONE w lutym, nawet te odebrane w marcu, natomiast w C.1 wiersz 2 liczy już tylko te odebrane w lutym, pomija natomiast te złożone w lutym a odebrane w marcu. Czy to tak ma być, czy błąd systemu bo to jest strasznie nie logiczne i ciężko się z rozumem połapać....
Tak samo wygląda sytuacja w C.2. wiersz 1 liczy wszystkie a w wierszu 2 tylko te pobrane w lutym...