standardy PO
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: standardy PO
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/sledczy- ... omosc.html
co powinni wiedzieć obywatele, a co jest tajemnicą? Przypominają mi się ostatnie wybory na Białorusi.
co powinni wiedzieć obywatele, a co jest tajemnicą? Przypominają mi się ostatnie wybory na Białorusi.
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://niepoprawni.pl/blog/54/400-afer-po - tak teraz układanka wydaje się prosta i wiadomo dlaczego \"nie ma woli politycznej\" aby np. powstała ustawa o zawodzie pracownika socjalnego.
Komu pod rządami PO zależy na demokracji. Tutaj liczy się tylko władza i mamona, a człowiek jest przedmiotem do glosowania, a nie podmiotem mającym jasno określone - mniej lub więcej poglądy.
Już dawno pisałam, że w demokratycznym państwie ten rząd nie miałby prawa bytu. Więc w jakim państwie żyjemy i w jakim chcemy żyć. Może referendum!
Komu pod rządami PO zależy na demokracji. Tutaj liczy się tylko władza i mamona, a człowiek jest przedmiotem do glosowania, a nie podmiotem mającym jasno określone - mniej lub więcej poglądy.
Już dawno pisałam, że w demokratycznym państwie ten rząd nie miałby prawa bytu. Więc w jakim państwie żyjemy i w jakim chcemy żyć. Może referendum!
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
projekt ustawy o zawodzie pracownika socjalnego był w 2005 r, PIS tez nie uchwalił, a to niedemokratyczna opcja!!! dzibar współczuję Ci nie wiesz, gdzie żyjesz, zrób sobie referendum w rodzinie, może ci się coś wyjaśni
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
to, że PiS nie uchwalił ustawy o zawodzie pracownika socjalnego świadczy tylko o tym, że nie była ona na tyle dopracowana i promowana przez środowisko pracowników socjalnych, aby świadomość i mentalność posłów zjednała jej ( ustawie ) dobrą wolę tychże ( posłów ) do zmian. Do każdej zmiany trzeba dorosnąć i jeżeli nie ma się wyobraźni ( czego zabraklo) i perspektywicznego myślenia popartego solidna argumentacją to skutki są właśnie takie jakie są. Myślę, że czas najwyższy odkurzyć ustawę - zbliżają się wybory i w tym sensie uważam, że ważne jest aby to były demokratyczne wybory ( czyli każdego obywatela mającego prawo głosu 100%, a nie tylko tych najbardziej zainteresowanych)
Dzidka
nadal ustawa nie jest dopracowana i promowana więc PO, tak jak PIS też nie uchwala.
Idź dzibar do kościoła i pomódl sie o obiektywizm i więcej miłosierdzia dla innych
Idź dzibar do kościoła i pomódl sie o obiektywizm i więcej miłosierdzia dla innych
Pragnę poinformować, że kilka lat temu grupa posłów PO rozpoczęła prace nad ustawą o zawodzie pracownika socjalnego. Miał powstać projekt poselski tejże ustawy. Odbyło się przynajmniej jedno ważne spotkanie w tej kwestii w Sejmie RP. Dalsze działania chyba jednak wstrzymano?
Oprócz standardy PO - HYdE PaRK przeczytaj również:
13 Grudnia 1981
Kolędy
gdy czytam taki artykuł, to...
Błagam o pomoc
Świąteczna Zbiórka Żywności
dlaczego mnie to nie dziwi
ma w sobie coś z ikon HP
ikony
zima
niech ktoś jeszcze zaprzeczy, że...
tak na kanwie...