A Ty co z kontrwywiadu jesteś?
Jeśli tak, to bardzo cienko z Twoją znajomością forum ops. Bo kilkakrotnie zapewne gdzieś na tym forum już pisałem \"jako kto pracuję\". Ale rozumiem, że zauważyłeś mnie dopiero w tym dziale forum. Nerwy może zawodzą, tylko nie wiem kogo.
Jakoś cienko z Wami się rozmawia. I z reguły piszecie o mnie, a nie o temacie, który podaję. A w innych częściach forum w ogóle istniejecie? Macie jakieś inne nicki niż \"do Łukasza\", \"do łukaszka\" itp. Czy tylko tak okazjonalnie wpadacie na forum, żeby się wątpliwie zarekalmować? Jak piszę w hyde parku- nawet wykorzystując, jak to nazywacie\" wklejki\", to po to, aby pokazać to co mi sie nie podoba. A jak mam problem, czy wątpliwości konkretnie w zakresie pomocy społecznej, ŚR, czy np. DM. to piszę tam.
Dajcie znać czy jeszcze gdzieś coś piszecie w innych działach tego forum - chętnie zobaczę jakie macie problemy (poza mną - bo jak rozumiem, moja osoba jest wam wybitnie nie na rękę, skoro drążycie \"mnie\" a nie tematy, które poruszam), jeśli je w ogóle macie. Po rodzaju problemów, ich poziomie trudności można poznać, z kim ma się do czynienia.