standardy PO - HYdE PaRK

Strona 3 z 161    [ Posty: 1602 ]

Napisano: 03 gru 2010, 22:24

A Ty co z kontrwywiadu jesteś?

Jeśli tak, to bardzo cienko z Twoją znajomością forum ops. Bo kilkakrotnie zapewne gdzieś na tym forum już pisałem \"jako kto pracuję\". Ale rozumiem, że zauważyłeś mnie dopiero w tym dziale forum. Nerwy może zawodzą, tylko nie wiem kogo.
Jakoś cienko z Wami się rozmawia. I z reguły piszecie o mnie, a nie o temacie, który podaję. A w innych częściach forum w ogóle istniejecie? Macie jakieś inne nicki niż \"do Łukasza\", \"do łukaszka\" itp. Czy tylko tak okazjonalnie wpadacie na forum, żeby się wątpliwie zarekalmować? Jak piszę w hyde parku- nawet wykorzystując, jak to nazywacie\" wklejki\", to po to, aby pokazać to co mi sie nie podoba. A jak mam problem, czy wątpliwości konkretnie w zakresie pomocy społecznej, ŚR, czy np. DM. to piszę tam.
Dajcie znać czy jeszcze gdzieś coś piszecie w innych działach tego forum - chętnie zobaczę jakie macie problemy (poza mną - bo jak rozumiem, moja osoba jest wam wybitnie nie na rękę, skoro drążycie \"mnie\" a nie tematy, które poruszam), jeśli je w ogóle macie. Po rodzaju problemów, ich poziomie trudności można poznać, z kim ma się do czynienia.
~Łukasz

Napisano: 03 gru 2010, 22:39

A ty co z kontrwywiadu jesteś?

Masz problemy to sobie pisz, a ja piszę jak mi sie podoba i kiedy mi sie podoba. Cienko się z tobą rozmawia, bo ciągle włączasz wątki jedynie słusznej partii i własne polityczne w tym kandydatura na radnego...
~do Łukasza

Napisano: 03 gru 2010, 22:40

podobnie jak dzibar - dookoła i bez konkretów - a jednak czegoś się boisz politologu - na ogólnym takiego ~Łukasza nigdzie nie widać.
~do Łukasza

Napisano: 03 gru 2010, 23:14

https://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news ... oc,1566983

bul bul bul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~z sieci

Napisano: 04 gru 2010, 10:17

no widzisz \"do Łukasza\" jaki/jaka jesteś cienki/cienka? Jak typowy wyborca PO. Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać moje imię, poszukać po autorze i szybko zobaczysz. Chyba, że masz problemy nie tylko z rozumem, ale też ze wzrokiem.

Dookoła i bez konkretów - no to przynajmniej Ci nie ustępuję. Chyba, że potrafisz się pochwalić jakimś konkretem.
~Łukasz

Napisano: 04 gru 2010, 11:59

Łukasz a może chcesz poznać typowych wyborców PiSu? Trzeba jechać do Torunia bo wokół siedziby tak zwanego ojca dyrektora zawsze jakiś się kręci. Na 100 procent 10tego każdego miesiąca można ich spotkać przed Pałacem Prezydenckim. Rozpoznasz ich po moherowym berecie, agresywnym zachowaniu i nienawiści w oczach...
~olala

Napisano: 04 gru 2010, 16:32

no ta cienki to ty jesteś - generalnie proponuję cie wylogować się, język typowy pisiu pisiu, podobnie jak dzibar - jak nie na moje to wszytko jest be.

To co ty robisz w pomocy politologu?
~do Łukasza

Napisano: 04 gru 2010, 20:06

politykuje...a tu trza tyrać...
~do

Napisano: 04 gru 2010, 20:22

gadajcie między sobą i całujcie się po tyłkach, jeśli to lubicie

na razie
~Łukasz

Napisano: 04 gru 2010, 20:25

jeszcze na koniec
w pomocy - jak sama nazwa wskazuje trzeba pomagać, a nie tyrać. Trud pomagania to tylko produkt uboczny.

~Łukasz

Strona 3 z 161    [ Posty: 1602 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x