Statystyka sg-01 co ujac w danej rubryce
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Statystyka sg-01 co ujac w danej rubryce
ktos z was robił formularz sg-01 w części dotyczącej dodatków mieszkaniowych
? Macie jakies wyjaśnienia? pjawia się komunikat ze kwota w zł dodatkow podzielona przez liczbe swiadczen nie moze byc wieksza niz 400 zł? macie coś takiego?
? Macie jakies wyjaśnienia? pjawia się komunikat ze kwota w zł dodatkow podzielona przez liczbe swiadczen nie moze byc wieksza niz 400 zł? macie coś takiego?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dodatek mieszkaniowy, dodatek energetyczny
- Kontakt:
Re: Statystyka sg-01 co ujac w danej rubryce
tak wypełniłam i też mam wykrzyknik przy mieszkaniach TBS, że kwota nie może przekraczać 400, mi wychodzi po podzieleniu 408
czy ktoś ma podobnie, co z tym fantem zrobić, proszę o informację .

-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
na dole, w ramce należy podać przyczynę wzrostu świadczeń w porównaniu do roku ubiegłego
-
- Stażysta
- Kontakt:
Maxima
podałam tam przyczynę wzrostu świadczeń, Maxima czy u Ciebie w sprawozdaniu również przy pozycjach pojawił sie ten wykrzyknik i wskzanie, że przekroczono 400?Maxima pisze:na dole, w ramce należy podać przyczynę wzrostu świadczeń w porównaniu do roku ubiegłego
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
taknikas78 pisze: 02 lut 2023, 9:29 Maximapodałam tam przyczynę wzrostu świadczeń, Maxima czy u Ciebie w sprawozdaniu również przy pozycjach pojawił sie ten wykrzyknik i wskzanie, że przekroczono 400?Maxima pisze:na dole, w ramce należy podać przyczynę wzrostu świadczeń w porównaniu do roku ubiegłego
-
- Stażysta
- Kontakt:
a mogę wiedzieć przy których lokalach? u mnie przy TBS, przeliczyłam wszędzie te decyzje i wskaźnika 70 % wydatków(bo taki mamy w Gminie) dodatek nie przekracza.Maxima pisze: 02 lut 2023, 11:14taknikas78 pisze: 02 lut 2023, 9:29 Maximapodałam tam przyczynę wzrostu świadczeń, Maxima czy u Ciebie w sprawozdaniu również przy pozycjach pojawił sie ten wykrzyknik i wskzanie, że przekroczono 400?Maxima pisze:na dole, w ramce należy podać przyczynę wzrostu świadczeń w porównaniu do roku ubiegłego
uzasadniłam ogólnie z czego wynika wzrost kwot wszystkich dodctków i ilość wypłat, bo pewnie u wszystkich odnotowano wzrost w związku że 2022 był pełnym rokiem z nowym kryterium dochodowym oraz ogólną sytuacją związaną z trudną sytuacjią w wyniku spadku dochodów z uwagi na pandemię i konflikt zbrojny, oraz podwyzkami kosztów eksploatacji lokali.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
liczba wypłaconych dodatków czyli liczba decyzji??? czy jak tą liczbę zliczyć>>???
czy jak np jest decyzja na 6 miesiecy to = 6 dodatków??
-
- Stażysta
- Kontakt:
1 decyzja to 6 dodatkówmuusia pisze: 02 lut 2023, 12:33 liczba wypłaconych dodatków czyli liczba decyzji??? czy jak tą liczbę zliczyć>>???
tylko czasem nie wszystkie dodatki z danej decyzji wypłacono w analizownym roku
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
to dobrze rozumiem. Dziekinikas78 pisze: 02 lut 2023, 13:151 decyzja to 6 dodatkówmuusia pisze: 02 lut 2023, 12:33 liczba wypłaconych dodatków czyli liczba decyzji??? czy jak tą liczbę zliczyć>>???
tylko czasem nie wszystkie dodatki z danej decyzji wypłacono w analizownym roku

-
- Stażysta
- Zajmuję się: KDR, DM
- Kontakt:
A co jeśli mimo podania przyczyn różnicy kwot w porównaniu z rokiem poprzednim, nadal nie chce przepuścić formularza?
Oprócz Statystyka sg-01 co ujac w danej rubryce - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
wyliczenie
cena 1 kWh
wydatki?
dochód z ha przel
wezwanie w charakterze świadka
gaz przewodowy - DM
wydatki mieszkaniowe
zawiadomienie o wywiadzie
wydatki
zaległość
mieszkanie w bloku
ZFŚS