STRAJK NA ŚLĄSKU
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: STRAJK NA ŚLĄSKU
~~wzorem Zdzichy - to nie mój wzór, a twój, twój wniosek z którym ja w żaden sposób się nie utożsamiam ponieważ jest to twoja nadinterpretacja i ignorancja w kontekście odniesienia do poważnych kwestii społecznych
Dzidka
czykli każdy kto nie popiera PIS to komuch? no taaaaa, typowe dla skre.tyniałych nacjonalistów
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zacznijmy w końcu normalnie rozmawiać na argumenty to szybko dojdziemy do sedna i problem sam się rozwiąże, bo jeżeli bedziemy sobie docinać no to wyjdziemy na gorsza grupę zawodową od .............( nie powiem co poeta mial na myśli 

Dzidka
no to na argumenty - wklejasz dzibar w tym poście - jaki jest teraz strajk na Ślaąku? kto i gdzie strajkuje???
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Z tego co wiem to Piotr Duda szykuje \"Solidarność\" do strajku generalnego
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
szkoda mi czasu na twoje dywagacje - napisałam wyrażnie generalny - tot. calego kraju
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/krzyszto ... omosc.html
\" Donald Tusk codziennie dostarcza Polakom nowych powodów do irytacji. Powinien natychmiast ustąpić - uważa w rozmowie z Onetem Krzysztof Szczerski. Polityki PiS wymieniany jest także w gronie kandydatów swojej partii do Parlamentu Europejskiego. Sam zainteresowany zdradził nam swoje plany.
Krzysztof Szczerski. Fot. Sławomir Kamiński / Agencja Gazeta
Szczerski podkreśla w rozmowie z Onetem, że celem PiSu w wyborach parlamentarnych w 2015 roku jest \"zdobycie wystarczającej ilości głosów, by rządzić samodzielnie\". Twierdzi, że jest to możliwe pod trzema warunkach: \"pełnej mobilizacji wyborczej obozu patriotycznego, jedności wyborców prawicy wokół PiS i uczciwego charakteru wyborów\". - Chcemy władzy samodzielnej po to, by móc wziąć na siebie pełną odpowiedzialność. Łatwo jest w koalicji zrzucać porażki na plecy współrzadzących - dodaje.\"
Ja osobiscie nie wierzę żadnemu politykowi w bezinteresowne intencje, a tym bardziej odpowiedzialnośc, jezeli ktoś kaze mi jako wyborcy i obywatelowi czekac do 2015 r. to ja odpowiadam, ze nie wiem czy do tego roku będę żyła. Oczywiscie planowac trzeba, ale dzieci potrzebują sie normalnie rozwijać i jeśc, potrzebuja poczucia bezpieczeństwa i opieki - skoro wiec sytuacja jest tak zła to budowanie swojego wizerunku na kopaniu lezacego mi nie odpowiada - zdrowa konkurencja TAK i Fair Play, ale niesportowe zachowanie NIE!
\" Donald Tusk codziennie dostarcza Polakom nowych powodów do irytacji. Powinien natychmiast ustąpić - uważa w rozmowie z Onetem Krzysztof Szczerski. Polityki PiS wymieniany jest także w gronie kandydatów swojej partii do Parlamentu Europejskiego. Sam zainteresowany zdradził nam swoje plany.
Szczerski podkreśla w rozmowie z Onetem, że celem PiSu w wyborach parlamentarnych w 2015 roku jest \"zdobycie wystarczającej ilości głosów, by rządzić samodzielnie\". Twierdzi, że jest to możliwe pod trzema warunkach: \"pełnej mobilizacji wyborczej obozu patriotycznego, jedności wyborców prawicy wokół PiS i uczciwego charakteru wyborów\". - Chcemy władzy samodzielnej po to, by móc wziąć na siebie pełną odpowiedzialność. Łatwo jest w koalicji zrzucać porażki na plecy współrzadzących - dodaje.\"
Ja osobiscie nie wierzę żadnemu politykowi w bezinteresowne intencje, a tym bardziej odpowiedzialnośc, jezeli ktoś kaze mi jako wyborcy i obywatelowi czekac do 2015 r. to ja odpowiadam, ze nie wiem czy do tego roku będę żyła. Oczywiscie planowac trzeba, ale dzieci potrzebują sie normalnie rozwijać i jeśc, potrzebuja poczucia bezpieczeństwa i opieki - skoro wiec sytuacja jest tak zła to budowanie swojego wizerunku na kopaniu lezacego mi nie odpowiada - zdrowa konkurencja TAK i Fair Play, ale niesportowe zachowanie NIE!
Dzidka
\"Ja osobiście\" nie rozumiem czy to co powyżej ma coś wspólnego ze strajkiem na Śląsku
Oprócz STRAJK NA ŚLĄSKU - HYdE PaRK przeczytaj również:
co mówią pracownicy socjalni na temat katastrofy Dzibarowej cz. VI na temat
RUSZTA SIE TRENTFOKI
Z netu wygrzebane- długie, ale ciekawe.
czy modlitwa ma sens
PO CO CHODZICIE NA MSZĘ ŚW
babochłop socjalny - czy to ty
ADAM TO .....
JEDZIEMY PO ADAMIE
Strajk generalny na Śląsku - największy od kilkudziesięciu lat
Warto to zobczyć
Młodzież nas wyzwoli?