Tak ludzie są najważniejsi ale dla twojej informacji MY to też LUDZIE, też mamy rodziny, też mamy dzieci, które jeść wołają. "Straci uboga wielodzietna rodzina"? nie bądź śmieszna/y. U nas te niby ubogie rodziny mają 2x wiecej kasy od nas. I połowa z nich nie wstaje o 6 rano i nie nagina 35 km do pracy za najniższą niemalże krajową.[/quote]
Wiem więcej niż ci się wydaje. Pracuję z ludźmi z niepnosprawnosciami, którzy maja na jedna od w rodzinie po 250 zl na osobę. Osobami w skrajnym ubóstwie i wiem, ze pracownice socjalne maja najdłuższe paznokcie w mopsie i najlepsze torebki. Na szczęście nie wszystkie panie z opieki społecznej są nastawione na dostawanie kasy. No i z mojego doświadczenia otrzymać informację z mopsu o uprawnieniach graniczy z cudem. Jak by panie dawały z własnej kieszeni... Kochane Panie prawie wszystkie grupy społeczne w kraju zarabiają malo i nie sa zadowolone ze swoich pensji i brak im od 1,do 1. Jednak proszę was wydawajcie decyzje bo za wasza praca stoją konkretni ludzie! Każda decyzja to konkretny człowiek, rodzina, dzieci. Strajkujcie na zmianę.