strasznie nudne forum- jak po dżumie.. - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 18 sty 2014, 17:18

strasznie nudne forum, brak tu dyskusji, wymiany doświadczeń, opinii. Padają pytania- ciągle te same , aczkolwiek urozmaicenie w tym ,że różne nań odpowiedzi. I Tyle..prezentujemy się jako ludzie- pracownicy , mało ciekawi, narzekający , pasywni ....od zdarzenia do zdarzenia.
~bazyl

Napisano: 18 sty 2014, 17:41

Bazyl, zaproponuj coś interesującego zamiast utyskiwać i utrwalać negatywną opinię. Pokaż, że jesteś ponadprzeciętny.
Padają te same pytania bo nie każdy ma czas przeglądać historię, a odpowiadają ci, którzy mają na to ochotę. Bazyl, odwagi;)
~Adasia

Napisano: 18 sty 2014, 17:59

Nie ma Adasia - nie ma imprezy.
Nie mam weny.
~Adam

Napisano: 18 sty 2014, 18:45

skromny batman...
~max

Napisano: 18 sty 2014, 19:18

Przynajmniej aktywizował do \" życia\"- nawet jeśli były to spory i kłótnie
jego następca stworzył cmentarzysko...Adam II
~anka

Napisano: 18 sty 2014, 20:18

Zawsze można odwiedzić jakiś czat sporo takich miejsc w internecie. albo zadzwonić do znajomego.
~życie

Napisano: 18 sty 2014, 21:04

Nudno?
Słyszałam, że inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą :)))
Pozdrawiam
~betta

Napisano: 18 sty 2014, 21:36

Nie sądzę, aby obecność Adama sprzyjała rozkwitowi tego forum. Konstruktywnej i kulturalnej dyskusji. Tworzeniu pozytywnego wizerunku naszej branży i grupy zawodowej.
Wpisy i reakcje Adama przypominały aktywność redaktorka z UWAGI, którego każdy program opiera się na przyjętej z góry tezie o \"ZŁEJ ŁOPIECE i ZŁYCH SOCJALNYCH\". Bez względu na obiektywną prawdę, fakty i okoliczności.
Osoby które oceniają forum po \"niebieskiej rewolucji\" jako cmentarzysko zapewne cierpią na deficyt mocnych wrażeń w życiu. Proponuje im w zastępstwie intensywną pracę... w rejonie. Kilka awantur z agresywnymi pijakami, kilkoro zabranych interwencyjnie dzieci, jakiś powieszony nastolatek albo związana dziewczynka i od razu krew żywiej będzie krążyć Wam w żyłach - emocji nie zabraknie...
Tematykę plotkarsko - osczerczą dotyczącą pomocy społecznej realizują w nadmiarze inne portale, telewizje i gazety więc akurat spokój i merytoryczne wpisy tutaj mnie nie martwią.
~Adamobójca

Napisano: 18 sty 2014, 21:40

O co chodzi z tą niebieską rewolucją? Nie zaglądałam na forum dłuższy czas, patrzę - strasznie tu niebiesko ;) I jeszcze - ktoś miał świetny pomysł na wpisywanie się każdego z nickiem ~Adam :)) bardzo fajne :))
~betta

Napisano: 18 sty 2014, 21:45

Adamus sum! ;)
~Adamobójca

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x