strona internetowa OPS - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 31 sty 2014, 14:11

zamiast strony internetowej lepiej założyć BIP - bo i tak mamy obowiązek. Ja mam u siebie z ZETO Koszalin, jest bardzo przejrzysty i prosty w obsłudze
~Asia

Napisano: 31 sty 2014, 14:30

Asiu, dziękuję za konkret. Informatyka gmina ma, ale on \"nie ma czasu\" dla jednostek podległych bo jego zakres obowiązków nas nie obejmuje. Pozdrawiam.
~maja

Napisano: 31 sty 2014, 14:56

maju - jesli mozna to ci doradze jak robocie projekt syst. to wpiszcie w projekt jako promcja i bedziecie miec kase na postawienie str. -u nas tak dziala
~ol

Napisano: 31 sty 2014, 15:07

ol, właśnie z pieniędzy projektowych mam możliwość finansowania strony. Normalnie nie byłoby mnie na to stać. Moje pytanie dotyczyło \"pułapek\" w zapytaniu ofertowym bo wiadomo, że najważniejsza jest cena za jaka ktoś to zrobi. Ale na co waro zwrócić uwage przy opisie przedmiotu zamówienia, jakieś parametry itp.
~maja

Napisano: 31 sty 2014, 15:08

Średnio strona to koszt 1300zł + do tego utrzymanie na serwerach ok 150zł miesięcznie +pozycjonowanie jakieś 50zł na miesiąc podlicz i zastanów się czy warto
~Josef

Napisano: 31 sty 2014, 15:17

ośrodki pomocy społecznej są pozostawione samemu sobie żadnych informatyków i beznadziejny budżet o który co roku trzeba się prosić ja tam bym na waszym miesjcu zrobiła tę stronę jesli ktoś umie we własnym zakresie Josef napisał prawdę takie są koszty i wg mnie to są naprawdę minimalne koszty ,można zresztą zadzwonić do fachowca jak ktoś to nazwał i zapytać przekonacie się jaką wam poda kosmiczną kwotę to będziecie wszyscy w szoku my ostatnio pytalłysmy o podobną stronę utworzoną na szablonie wix 3500zł za stworzenie a gdzie utrzymanie na serwerze+ koszty pozycjonowania strony
~Maja

Napisano: 31 sty 2014, 15:24

chyba chciałaś napisac utrzymanie roczne 150zł to się zgodzę ale nie miesięcznie ,oczywiscie najdroższe jest stworzenie + pozycjonowanie ale nie utrzymanie na serwerze
~Erka

Napisano: 31 sty 2014, 15:24

chyba chciałaś napisac utrzymanie roczne 150zł to się zgodzę ale nie miesięcznie ,oczywiscie najdroższe jest stworzenie + pozycjonowanie ale nie utrzymanie na serwerze
~Erka

Napisano: 31 sty 2014, 15:36

Nareszcie jakieś konkrety - dziękuję. Chociaż koszt podany przez Josefa mnie zaskoczył. Firmy proponujace stworzenie strony + BIP podawały cenę 400 zł. brutto. Gdzie jest haczyk ?
~maja

Napisano: 31 sty 2014, 17:04

400 zł. bardzo skromna z skromna grafiką , prosta, niekiedy mało funkcjonalna
~Kali

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x