Asiu, dziękuję za konkret. Informatyka gmina ma, ale on \"nie ma czasu\" dla jednostek podległych bo jego zakres obowiązków nas nie obejmuje. Pozdrawiam.
maju - jesli mozna to ci doradze jak robocie projekt syst. to wpiszcie w projekt jako promcja i bedziecie miec kase na postawienie str. -u nas tak dziala
ol, właśnie z pieniędzy projektowych mam możliwość finansowania strony. Normalnie nie byłoby mnie na to stać. Moje pytanie dotyczyło \"pułapek\" w zapytaniu ofertowym bo wiadomo, że najważniejsza jest cena za jaka ktoś to zrobi. Ale na co waro zwrócić uwage przy opisie przedmiotu zamówienia, jakieś parametry itp.
Średnio strona to koszt 1300zł + do tego utrzymanie na serwerach ok 150zł miesięcznie +pozycjonowanie jakieś 50zł na miesiąc podlicz i zastanów się czy warto
ośrodki pomocy społecznej są pozostawione samemu sobie żadnych informatyków i beznadziejny budżet o który co roku trzeba się prosić ja tam bym na waszym miesjcu zrobiła tę stronę jesli ktoś umie we własnym zakresie Josef napisał prawdę takie są koszty i wg mnie to są naprawdę minimalne koszty ,można zresztą zadzwonić do fachowca jak ktoś to nazwał i zapytać przekonacie się jaką wam poda kosmiczną kwotę to będziecie wszyscy w szoku my ostatnio pytalłysmy o podobną stronę utworzoną na szablonie wix 3500zł za stworzenie a gdzie utrzymanie na serwerze+ koszty pozycjonowania strony
chyba chciałaś napisac utrzymanie roczne 150zł to się zgodzę ale nie miesięcznie ,oczywiscie najdroższe jest stworzenie + pozycjonowanie ale nie utrzymanie na serwerze
chyba chciałaś napisac utrzymanie roczne 150zł to się zgodzę ale nie miesięcznie ,oczywiscie najdroższe jest stworzenie + pozycjonowanie ale nie utrzymanie na serwerze
Nareszcie jakieś konkrety - dziękuję. Chociaż koszt podany przez Josefa mnie zaskoczył. Firmy proponujace stworzenie strony + BIP podawały cenę 400 zł. brutto. Gdzie jest haczyk ?