Wystąp do szkoły albo niech przyniesie zaświadczenie.
Jeśli to odpowiedź dla mnie, to zwracam uwagę na fragment mojego wpisu - "Wnioskodawczyni dostarczyła zaświadczenie ze szkoły, że 5latek "spełnia obowiązek rocznego przygotowania"(...)"
Jeśli to odpowiedź dla mnie, to zwracam uwagę na fragment mojego wpisu - "Wnioskodawczyni dostarczyła zaświadczenie ze szkoły, że 5latek "spełnia obowiązek rocznego przygotowania"(...)"
Przepraszam, nie doczytałam W takim układzie nie widziałabym problemu, dodatek przysługuje na dziecko rozpoczynające roczne przygotowanie przedszkolne, nic tam nie ma o wieku.
Szczęście wśród inteligentnych osób to najrzadsza rzecz, jaką znam. [E. Hemingway]
Dokładnie to samo zapytanie. Czy to oznacza, że jest uczniem tylko szkoła jeszcze nie wprowadziła jakiej klasy ? Można taką weryfikację uznać jako zaświadczenie ze szkoły ?
empatia chyba działa tylko szkoły nie porobiły wpisów do SIO... ja jestem z małej gminy u mnie widniało że nie przypisane do żadnego oddziału, więc zadzwoniłam do szkoły i zapytałam o co chodzi powiedzieli że nie mieli dostępu do SIO bo nie chodziło i od wczoraj wprowadzali na dwa komputery i nasza szkoła mi już idzie super... natomiast inne nadal rożnie
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."