suo a dodatek 250
suo a dodatek 250
realizuję specjalistyczne usługi opiekuńcze i zatrudniona jestem na etacie pracownika socjalnego. nie robię wywiadów środowiskowych, ale pracuję w terenie. czy waszym zadaniem należy mi się dodatek 250?
Re: suo a dodatek 250
Ja zacznę pracować od 1.10.2009 r jako aspirant pracy socjalnej i też będę realizowała usługi w ramach części etatu i mam nadzieję że dostanę dodatek bo przecież od robienia wywiadów są pracownicy socjalni a nie aspiranci.
Do Aga. Bardzo proszę o szczegóły po 01.10 ponieważ jestem bardzo zainteresowana tym temetem a tak napradę to nie wiem gdzie mogę dowiedzieć się jak to jest z dodatkiem w moim przypadku.
dodatek jest tylko dla pracownika socjalnego tak jest zapisane w ustawie i nie nalezy sie suo
a jeżeli osoba realizująca suo ma w umowie o pracę wpisany jako zawód wykonywany- pracownik socjalny?
a ja realizuję suo i mam etat opiekunki 7 kategoria zaszeregowania na decyzjach przyznających suo piszą że świadczy je opiekunka środowiskowa czy to znaczy że kierownik mnie okrada z wynagrodzenia i przywilejów ??? Posiadam dyplom pracownika socjalnego a nie opiekunki środowiskowej.
ja też realizuję suo i mam etat pracownika socjalnego oraz dyplom, a dodatku nie widać
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Witam. Mam pytanie dotyczące suo, ale niezwiązane z dodatkiem. Czy w kartach pracy rozpisując dzień ośmiu godzin pracy uwzględniacie czas na dojście od jednego klienta do drugiego?Ja wychodząc z domu podopiecznego o 14.00 na jednym końcu miasta formalnie zaczynam o 14.00 u następnego na drugim. jak to jest rozwiązane u Was?
(Pracuję na etacie pracownika socjalnego bez dodatku.)
(Pracuję na etacie pracownika socjalnego bez dodatku.)
ania
czas na dojście nie jest wliczany do czasu pracy u podopiecznego, czyli że nie możesz mieć np. po 2 godziny u 4 podopiecznych, bo twój czas pracy ogólnie nie będzie wynosił dziennie 8 godzin tylko więcej
Oprócz suo a dodatek 250 - Dodatek 250zł przeczytaj również:
dodatek na macierzyńskim??
dodatek na zwolnieniu
projekt POKL
czy do dochodu wliczać alimenty jeśli wierzycielem jest ZUS
Czy odliczać alimenty od dochodu jeśli wierzycielem jest ZUS
Dodatek 250zł dla pracownika socjalnego zatrudnionego w projekcie POKL
ha przeliczeniowy
zarobki
ciąża, zwolnienie lekarskie a dodatek 250 zł.
KURS KWAlIFIKACYJNY
urlop dodatkowy
1/2 etatu OPS i 1/2 etatu projekt
26.08.2009 Dzień Czarnej Koszulki
stanowisko d/s świadczeń
dodoatek
sekcja świadczen