świadczenia rodzinne - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 05 cze 2014, 13:12

mam problem z klientką typy trudna i juz zaczynam watpic we własna znajomosc prawa...
Pani jest w związku małzenskim, maz kiedy na swiat przyszlo 3 dziecko sie wyprowadził, ma alimenty ale nie ma ani rozwodu ani sepracji.. awanturuje się, grozi nam, twierdzi, że i becikwoe i rodzinne jej sie nalezy... mowilam ze musi miec separacje albo rozwod zeby złożyc... a moze juz zle mysle. prosze pomozcie bo juz naprawde mam sama watpliwosci
weroicha

Napisano: 05 cze 2014, 13:14

Wystarczy ze ma zasadzone alimenty
???

Napisano: 05 cze 2014, 13:17

??? pisze:Wystarczy ze ma zasadzone alimenty
Niepradwa, do zasiłku rodzinnego i becikowego jak nie ma rozwodu ani separacji to musi do składu rodziny podać męża i przedstawić jego dochody, alimentów się nie liczy.
Ruda1
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 07 maja 2014, 10:45
Zajmuję się: FA/SR/SW/CP i wszelkie dodatki

Napisano: 05 cze 2014, 13:43

TO SAMO jej Ruda 1 powiedziałam, ale nie dociera i dzwoni i zastrasza i obraza... szok
weroicha

Napisano: 05 cze 2014, 13:51

weroicha pisze:TO SAMO jej Ruda 1 powiedziałam, ale nie dociera i dzwoni i zastrasza i obraza... szok
niech złoży wnioski a ty jej wyślesz wezwanie do dostarczenia dokumentów pod rygorem nierozpatrzenia wniosku
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 05 cze 2014, 14:21

kochana już to zrobiłam niedostarczyła na becikowe i było bez rozpatrzenia. a dziś dzwoni, że jak nie dostanie kasy w tym miesiacu to inaczej sprawe załatwi... coś strasznego...
weroicha

Napisano: 05 cze 2014, 14:22

To niech załatwi skoro ma takie możliwości :D
Ruda1
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 07 maja 2014, 10:45
Zajmuję się: FA/SR/SW/CP i wszelkie dodatki

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny