Świadczenie Pielęgnacyjne dla opiekuna osoby dorosłej - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 10 sty 2017, 12:47

Wasza wykładnia prawa - komunikat, znikł ze strony ministerstwa.
Wczoraj był, bo jeszcze dawałam linka a dzisiaj już pisze, że strona o podanym adresie nie istnieje.
m&m

Napisano: 10 sty 2017, 12:58

Nakarmiłem trola ( ͡° ͜ʖ ͡°)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 10 sty 2017, 13:03

Wiesz co, jak masz udawac, ze nie rozumiesz tego co sie pisze, to lepiej sie nie odzywac, bo wtedy to się robi z siebie najzwyklejszego aroganta i propagandzistę. No chyba że rzeczywiscie nie rozumiesz, bo to zbyt trudne treści.
m&m

Napisano: 10 sty 2017, 13:38

Właśnie, należny umieć czytać ze zrozumieniem :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 10 sty 2017, 14:12

Jak dało się zauwazyć, w przypadku tych konkretnych kwestii, czytanie ze zrozumieniem jest wyłącznym przywilejem "śmietanki' tego forum. a wszyscy pozostali w tym takze prawnicy i to z tytułami naukowymi utracili ten przywilej.
m&m

Napisano: 09 lut 2017, 10:46

Ponawiam pytanie otrzymuję zdo a chcę ubiegać się o świadczenie pielęgnacyjne (są już pozytywne decyzje przyznające śp dla opiekunów, których podopieczny stał się niepełnosprawny w dorosły m życiu, sądy zaznaczają, że orzeczenie TK K38/13 ma moc powszechnie obowiązującą i że przy przyznawaniu śp pod uwagę organ przyznający powinien brać sentencję wyroku a nie jego uzasadnienie, ostatni artykuł RPO
https://www.rpo.gov.pl/pl/content/wazne ... -opiekunow oznacza to że można uzyskać śp w pierwszej instancji mops lub drugiej sko) PYTANIE: czy ubiegająć się o śp stracę zdo chcę uniknąć sytuacji gdy wraz z mamą zostaniemy bez środków do życia? Proszę o pomoc pracownika ops. Dziękuję
johnny017
Praktykant
Od: 05 sty 2017, 18:35
Zajmuję się: Wykluczony opiekun dorosłej osoby niepełnosprawnej.

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x