Świadectwo Akceptacji dla Oprogramowania do Obsługi Funduszu Alimentacyjnego - Oprogramowanie

Strona 20 z 27    [ Posty: 265 ]

Napisano: 10 wrz 2008, 14:59

no tak temat czerwonego barona był już kiedyś poruszany. Szkoda że artykuł już w archiwum i wielu go nie przeczyta
~kkk

Napisano: 10 wrz 2008, 22:55

@aa: A co stales sie wyznawca \"guru Boguckiego\" i to na jego wylocie?
~Yaro

Napisano: 12 wrz 2008, 10:27

ma ktoś raport z \"testów\" Top-Teamu ??????????????
~Grzegorz K

Napisano: 12 wrz 2008, 12:03

raporty upublicznił ponoć tylko INFO-R, bo z tego co mówił mi ich pracownik - reszta producentów na jakimś tam spotkaniu domagała się tajności tych raportów i normlanie go nie uświadczysz nawet jak wystapisz z taką prośbą do MPIPS. Swoją drogą ciekawe dlaczego :-/
~x

Napisano: 12 wrz 2008, 22:51

a po co mają upubliczniać ? to sprawa między ministerstwem i producentem. zaraz by się zaczęła walka między firmami - bo ta firma ma takie błędy a tamta inne.
zauważcie inną rzecz - wg tego co na stronie ministerstwa jest napisane, to infor nie przystąpi do 2 etapu testów (to chyba sprawozdawczość) - to co w takim razie ? W styczniu sprawozdania z programu infor-a nie będą przyjmowane ?
~olo

Napisano: 13 wrz 2008, 13:14

kto zainteresowany to wie co i jak więc Olo nie siej paniki, sprawozdania będą w programie i będzie je można sobie wygenerować (jak znam życie i Info-r to nie będzie z tymi sprawozdaniami problemu :-)). II etap to dalej nie homologacja tylko jakieś wstępne bzdety i wcale się firmie nie dziwie, że mają to w d.... i czekają na rozporządzenie, popieram. Co do nieupubliczniania raportów to jestem innego zdania, ukrywanie kto i co ma \"be\" w programie raczej nie służy użytkownikom a tylko i wyłącznie \"układzikom\" :-)
~x

Napisano: 13 wrz 2008, 15:19

@x: w 200% racja. Dla mnie dopoki urzeduje w DI MPIPS Bogucki nie ma mowy o jakiejkolwiek przejrzystosci. Czekam (i mysle ze nie tylko ja) na jego nastepce. A \"architektowi zmian\" krzyzyk na dalsza zawodowa droge od OPS ;-)
~Yaro

Napisano: 13 wrz 2008, 22:44

~x skoro według Ciebie testy są bzdetami i są niepotrzebne to po co ci raporty innych firm ? Pracujesz pewnie na programie infor-a to po co Ci raporty np topteamu ?
A co do sprawozdań to nie sieję paniki tylko interesuję się co dalej z tym bałaganem będzie.
~olo

Napisano: 14 wrz 2008, 10:18

Olo czytaj ze zrozumieniem teksty na forum, nie ja pytałem o testy TT tylko Grzegorz K. Ja poczytałem raport INFO-R i nic więcej mi nie potrzeba żeby wyrobić sobie opinię o bezsensowności testów przeprowadzanych jak widać z problemów jakie podnoszono (zwłaszcza tych natury technicznej) przez mało kompetentne osoby.
~x

Napisano: 19 wrz 2008, 11:47

a ja dodam że testy top-teamy były mi raczej po to żeby pośmiać się z poziomu ministerstwa. Testy Info-r rozbawimy mnie najlepsza jak klasyka kabaretu.
~Grzegorz K

Strona 20 z 27    [ Posty: 265 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x