Świadectwo Akceptacji dla Oprogramowania do Obsługi Funduszu Alimentacyjnego

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
ODPOWIEDZ
~Ela

Re: Świadectwo Akceptacji dla Oprogramowania do Obsługi Funduszu Alimentacyjnego

Post autor: ~Ela »

Czytam to wszystko i w głowie się nie mieści !!!!!!! Nie ma rozporządzenia w sprawie zaswiadczen od komornikow, na tapecie jest projekt zmian do FA, które jak znam życie wejda jak juz trzeba będzie zbierać wnioski albo i później, do jasnej ...... nie wiadomo do końca kto ma prowadzić FA urząd, czy ops a Ministerstwo zajmuje się pier.....ami !!!! Pracownika, który będzie pracowal z FA nic nie obchodzi jakie będą kolorki w danym oknie i czy cale napisy mieszczą się w linii !!!! ale to czy program jest łatwy i zgodny z prawem. Zwisa mi czy jakaś tam nastolatka (tak wynika z opisu) twierdzi, że ikonka odwołań ma być tu, czy tam. Program ma ułatwić mi ekspresowe wprowadzenie danych, szybkie wydanie decyzji i zrobienie listy wypłat i to mnie teraz interesuje. Dłżnika to ja będę rozliczac najwcześniej w listopadzie i dlatego bzdury teraz czy zestawienie dłużników jest ładne w kwiatki, czy brzydkie bo nie ma grubych linijek to mnie wałek obchodzi. Wprowadzenie wniosku w Nemezisie to pryszcz zwłaszcza jeżeli ktoś pracował wcześniej na ich zaliczce, prawnik posprawdzał mi wszystkie przypadki i program rozpatruje je zgodnie z prawem to gdzie jest problem ??? chyba faktycznie w samych testerkach, które maja w 4 literach użytkownika końcowego i to że będzie siedział nocami, żeby wyrobić się z robotą, bo innych powodów nie widzę.
~adam

Re: Świadectwo Akceptacji dla Oprogramowania do Obsługi Funduszu Alimentacyjnego

Post autor: ~adam »

no no chyba ktoś się rozdrażnił albo odcisku mu pękł.
~Ela

Post autor: ~Ela »

e tam zaraz odcisk hahha :) po prostu wkurza mnie to co widze :) i tyle
~x

Post autor: ~x »

syndrom NPM
później się przeprasza.... ;)
~aa

Post autor: ~aa »

NPM - (ang. net profit margin – rentowność sprzedaży netto) - w przedsiębiorczości wskaźnik ten określa predyspozycje firmy do osiągnięcia zysku na bazie sprzedaży ale co to ma do tematu :-) chyba, że skrót ma inne znaczenie :-)

~ZETO Katowice

Post autor: ~ZETO Katowice »

Informujemy Państwa, że z dniem 12 czerwca nasza firma otrzymała świadectwo akceptacji dla systemu \"Obsługa świadczeń z Funduszu Alimentacyjnego - FundAl\".
(https://www.politykaspoleczna.gov.pl/use ... dectwo.pdf lub https://www.zetokatowice.pl/pages/tresc_ ... dectwo.pdf)
[
~aa

Super gratulacje dla ZETO tylko wybaczcie, ze czegoś się przyczepię (i proszę nie odbierać tego osobiście, bo moim zdaniem wstępne testy mają polegać na sprawdzeniu programu i przekazaniu producentowi co ma zmienić :-)) ale patrząc na \"cyrk\" z INFO-R, nie wydanie im świadectwa i informację na stronie ministerstwa https://www.politykaspoleczna.gov.pl/use ... raport.pdf
gdzie w wykazie błędów ZETO ma bład kategorii 1 (z raportu udostępnionego przez INFO-R wynika, że bład 1 to \"Kategoria „1” do której zalicza się się problemy funkcjonalne blokujące możliwość użycia oprogramowania, a w szczególności zawieszenie jego pracy.\") to jakim cudem ZETO ma to jakieś tam świadectwo a producent, który takiego błędu nie miał nie otrzymał? I jeszcze jedno pytanie, dlaczego nie ma raportu Sygnity? Dużo coś tych pytań :-)
~adam

Post autor: ~adam »

Fajnie tylko jak tam doczytasz do błądy kategori 1 i 2k poprawili czyli ich w raporcie końcowym nie ma
~aa

hmm dla mnie to i tak wszystko jakieś szemrane jest i tyle, dobrze że poprawili, ale moim zdaniem wszyscy zatem powinni mieć prawo poprawić a z tego co można tu wyczytać to INFO-R od miesiąca na odpowiedz do swojego raportu (chyba, że już dostali). Moim zdaniem ktoś się wygłupił na nich i teraz nie wiedzą co z tym fantem zrobić śmiechu warte.
~aa

hahaah rewelacja po napisaniu przeze mnie postu o raporcie ZETO raport dziwnie \"zniknął\" ze strony Ministerstwa :-) :-) :-) :-) tylko kurcze złośliwy byłem ściągłem tego pdf do siebie, żeby go obejrzeć i śląd u mnie został chętnym prześlę mailem :-) :-) może INFO-R jest chętny ?
ODPOWIEDZ