Syf w OPSach

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~Marta świętokrzyskie

Re: Syf w OPSach

Post autor: ~Marta świętokrzyskie »

Potwierdzam, z czystej ciekawosci byłam w MOPSie w kibelku. Tragedia. Szok!! Że dorosli ludzie moga taki chlew w toaletach robić!
~pytajnik

Post autor: ~pytajnik »

bo to świętokrzyskie to co się dziwić z onego nijaki politolog przemądrzały pochodzi!
~migas

Post autor: ~migas »

ja pacuje w opsie i krew mnie zalewa u nas same baby i ch...olera jak br....udasy, z drugiej strony w pracy ciezko dostac mydlo same sobie kupujemy czy plyn do naczyn, toalety sa obsk...urne nie fajnie, ale jak kolezanki z ksiegowosic pozra a to niby sie odchudzaja to wiecie jak sie dzieje w ubikacji masakra
~Młoda

Post autor: ~Młoda »

Teraz jak jest ciepło to z tych brudnyych kibli wali jak z obory. SMutna prawda o pomocy społecznej to prawda o brudnym kiblu.
~vivi

Post autor: ~vivi »

poszłam z ciekawości - buhahahaha dobre, nie najlepsze ale dobre !

syf na własne życzenie, jeśli nie dba ktoś o czystość to zwróć dyskretnie uwagę i po kłopocie, tekst puszczony w pokoju w którym ta osoba się znajduje sprawi że będzie od tej pory wszystko lśniło
~vivi

Post autor: ~vivi »

poszłam z ciekawości - buhahahaha dobre, nie najlepsze ale dobre !

syf na własne życzenie, jeśli nie dba ktoś o czystość to zwróć dyskretnie uwagę i po kłopocie, tekst puszczony w pokoju w którym ta osoba się znajduje sprawi że będzie od tej pory wszystko lśniło
~Będzie dawać

Post autor: ~Będzie dawać »

Nie jest juz tak gorąco moze i z kibla da sie skorzystac w moim GOPSie bo jutro musze iśc zasiłek wsiąść
~ciekawa

Post autor: ~ciekawa »

Była w moim MOPSie dzis i starszny smród w kiblach...
Socjalni, nauczcie sie korzystać ze szczotek i spłuczek!!
~stooley

Post autor: ~stooley »

może nie każdy z nich ma taką szczotkę w domu??
ODPOWIEDZ