Syf w OPSach
Re: Syf w OPSach
Potwierdzam, z czystej ciekawosci byłam w MOPSie w kibelku. Tragedia. Szok!! Że dorosli ludzie moga taki chlew w toaletach robić!
bo to świętokrzyskie to co się dziwić z onego nijaki politolog przemądrzały pochodzi!
ja pacuje w opsie i krew mnie zalewa u nas same baby i ch...olera jak br....udasy, z drugiej strony w pracy ciezko dostac mydlo same sobie kupujemy czy plyn do naczyn, toalety sa obsk...urne nie fajnie, ale jak kolezanki z ksiegowosic pozra a to niby sie odchudzaja to wiecie jak sie dzieje w ubikacji masakra
Teraz jak jest ciepło to z tych brudnyych kibli wali jak z obory. SMutna prawda o pomocy społecznej to prawda o brudnym kiblu.
poszłam z ciekawości - buhahahaha dobre, nie najlepsze ale dobre !
syf na własne życzenie, jeśli nie dba ktoś o czystość to zwróć dyskretnie uwagę i po kłopocie, tekst puszczony w pokoju w którym ta osoba się znajduje sprawi że będzie od tej pory wszystko lśniło
syf na własne życzenie, jeśli nie dba ktoś o czystość to zwróć dyskretnie uwagę i po kłopocie, tekst puszczony w pokoju w którym ta osoba się znajduje sprawi że będzie od tej pory wszystko lśniło
poszłam z ciekawości - buhahahaha dobre, nie najlepsze ale dobre !
Nie jest juz tak gorąco moze i z kibla da sie skorzystac w moim GOPSie bo jutro musze iśc zasiłek wsiąść
Była w moim MOPSie dzis i starszny smród w kiblach...
Socjalni, nauczcie sie korzystać ze szczotek i spłuczek!!
Socjalni, nauczcie sie korzystać ze szczotek i spłuczek!!
Oprócz Syf w OPSach - HYdE PaRK przeczytaj również:
polecam, to nie tvn, cz inny polsat
O medycynie słow kilka
Ratujemy EURO!
Ile grozi odsiadki za poturbowanie kolegi z pracy?
kolejne osiągnięcie \"prezydęcji\" po prezydencji
Dlaczego pracownicy socjalni są skapi
Chłoptasie i tchórze
Błagał o litość! Kilka sekund później jego syn już nie żył
psia kupa
to już nie jest żadne państwo, to scena kabaretowa
kolejne \"osiągniecie\" aktywizacji i edukacji
Alleluja!
gdzie sie podziało 220 mld?
na poważnie, niestety
sąd sądem
Jednym słowem - kto najwięcej skorzystał na katastrofie TU-154?