SYGNITY - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 23 wrz 2015, 9:22

Witam, jeżeli mam ustawiony parametr sposób zaokrąglania odsetek na "bez zaokrąglania" a program wciąż chce mi je zaokrąglać do pełnych złotówek i twierdzi, że mam ustawiony tak parametr to jak to zmienić ?
Gość

Napisano: 23 wrz 2015, 10:41

też tak miałam, następnego dnia zacząl dopiero działac parametr który ustawiłam po nowemu, inna sprawa ze poprzeliczał odsetki zmarłym i tym co juz dawno spłacili i teraz mi wiszą u nich odsetki do zwrócenia nie spłacone.

Kliknełam zeby przeliczył odsetki dłuznikom bo okaząło się ze jeden gosc który ma długi z FA od lipca w ogóle nie ma w systemie odsetek. Musialam kliknąc przleicz odsetki zeby sie pojawiło, no i stwierdizłam ze bedzie rozsądnie przeliczyć wszystkim zeby kogos nie pominac a tu taki numer. Cofnełam to ale nie wiem co robic.
ciii

Napisano: 23 wrz 2015, 10:48

Parametr sposób zaokrąglania odsetek mam od początku ustawiony na "bez zaokrąglenia". Też myślałam, że jak jeszcze poprawię to może następnego dnia zacznie działać, ale nie zaczął. Nadal program podaje mi informację, że ten parametr mam ustawiony na 2 a mam na 0.
Gość

Napisano: 23 wrz 2015, 10:55

to pewnie to jakis bład przy wprowadzaniu zwrotu, bo ja zwrot robiłam wczoraj to też mi pisało ze mam na 2, a dziś nie robiłam zwortu, tylko przeliczyłam odsetki i przeliczył po nowemu.
Czyli to musi być jakiś błąd od strony wprowadzania zwrotu ze wtedy nie widzi tego parametru nowego a przy przeliczaniu odsetek juz widzi, trzeba by zglosić na HD.

Póki co mogę powiedzieć że jak klikniesz dwa razy akceptuj wprowadzając zwrot nie automatem tylko ręcznie na odsetki to przyjmie. Ale żeby to sie nie powtarzało musza cos poprawic.
ciii

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x