SYGNITY - POMOCY! Błagam...
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
SYGNITY - POMOCY! Błagam...
Witam,
Czy może mi ktoś powiedzieć jak z SYGNITY wyciągnąć przeciętną miesięczną liczbę dzieci otrzymujących świadczenie w 2016 r. ????
Cofnęli nam sprawozdanie, wszyscy na urlopach, ja na zastepstwie i nie wiem gdzie szukać...
BŁAGAM POMÓŻCIE!
Czy może mi ktoś powiedzieć jak z SYGNITY wyciągnąć przeciętną miesięczną liczbę dzieci otrzymujących świadczenie w 2016 r. ????
Cofnęli nam sprawozdanie, wszyscy na urlopach, ja na zastepstwie i nie wiem gdzie szukać...
BŁAGAM POMÓŻCIE!
Re: SYGNITY - POMOCY! Błagam...
Ja zrobiłam to tak ze z ostatniej listy wypłat z sierpnia (mam już wygenerowaną) tą sumę podzieliłam przez 500 i wychodzi mniej więcej ile dzieci miesięcznie otrzyma świadczenie
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Też tak zrobiłam i moja koleżanka również i to jest źle wg wyższych, dlatego cofnęli...
Ja to robię przez zestawienia -> analiza świadczeniobiorców i wybieram podział "status świadczenia".
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja przez obsługę sprawozdań -> raporty -> analiza świadczeniobiorców
okres obowiązywania świadczenia wpisałam 01.08-31.08z podziałem wg rodzaj świadczenia
Wyszła mi liczba dzieci która w sierpniu otrzyma świadczenie i taka będzie podobna co miesiąc
okres obowiązywania świadczenia wpisałam 01.08-31.08z podziałem wg rodzaj świadczenia
Wyszła mi liczba dzieci która w sierpniu otrzyma świadczenie i taka będzie podobna co miesiąc
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Z podziałem na "status świadczenia" wyszło mi tak samo jak z "rodzajem świadczenia".
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dziękuję Wam wszystkim BAAAAARDZO!!!!
My myślałyśmy, że świadczeniobiorcy = wnioskodawcy, no bo świadczeniobiorcy to wnioskodawcy, którzy poobierają świadczenie na dzieci
i podałyśmy liczbę wypłat z listy wypłat 

-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
w programie pojawiła się w piątek aktualizacja, którą trzeba ściągnąć i wgrać ona umożliwia wyciągnięcie ilości na 1 dziecko, jeszcze tego nie sprawdzałam ale juz jest ta poprawka.
Oprócz SYGNITY - POMOCY! Błagam... - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
kolejna zmiana sytuacji rodzinnej
Skończona umowa a zasiłek macierzyński
od kiedy decyzja?
urlop wychowawczy
Sprawozdanie dot. niedoborów
decyzja RCPS o przyznaniu ŚW
kiedy nowa aktualizacja w Sygnity?
rozwód w czerwcu!
Dochód z pracy za granicą.
umowa zlecenie utrata czy uzyskanie
nowa opcja w sygnity sprawozdania
jak uzyskanie dochodu to zmiana czy nowy wniosek