SYGNITY - ryczałt dla wnioskodawcy

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
joannaaa02
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

SYGNITY - ryczałt dla wnioskodawcy

Post autor: joannaaa02 »

Witam,
Mam pytanie kto z Państwa pracuje na programie Sygnity ponieważ dość krótko zajmuje się dodatkami mieszkaniowymi a Pani zażyczyła sobie podział dodatku mieszkaniowego na część wypłacaną dla zarządcy i na ryczałt na jej konto i nie wiem jak zrobić to prawidłowo w programie, gdzie zaznaczyć w ogóle taki podzial.
Wypłaty niedługo więc proszę o pomoc, z góry dzięki! :)
;)
kryops
Stażysta
Zajmuję się: DM
Kontakt:

Re: SYGNITY - ryczałt dla wnioskodawcy

Post autor: kryops »

Cześć
W danych wnioskodawcy musisz mieć wpisany numer konta (inaczej wypłata gotówkowa będzie domyślnie) i musisz zaznaczyć opcję "Ryczałt przekazywany wnioskodawcy", która pojawia się, gdy zaznaczysz brak przynajmniej jednej opcji, czyli np. brak centralnego ogrzewania.
Pozdrawiam
monique00
Praktykant
Zajmuję się: DM, DE, POPŻ, DO, DW, MCH
Kontakt:

Re: SYGNITY - ryczałt dla wnioskodawcy

Post autor: monique00 »

Mam wydaną decyzję o DM. Pierwsza wypłata poszła XII ale okazało się, że jest inny nr konta niż we wniosku (Wspólnota Mieszkaniowa w Zarządzaniu). Muszę zmienić podział dodatku w decyzji. Kwota pozostaje bez zmian. Teraz się zastanawiam czy: robić decyzję zmieniającą ten podział czy wystarczy notatka służbowa i prośba pisemna o przekazywanie dodatku mieszkaniowego na konto Wspólnoty. Będę wdzięczna za pomoc.
ODPOWIEDZ